Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért a jó abban, hogy nyers...

IV. KecskeShajt kérdése:

Miért a jó abban, hogy nyers hús képével próbálnak eladni egy szolgáltatást? (aminek semmi köze sincs a hentesekhez)

Figyelt kérdés

Most épp egy ételkiszállítást reklámozó óriásplakáton láttam.

Nem vagyok vegetáriánus, de azért ha ilyesmit reklámoznak, akkor legyen már főtt hús, ne egy darab nyers hús.

2021. okt. 5. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszabb, mikor ismert arc a termék reklámozója.

A buta tömeg tekintélyelvű, illetve nem a húsnak kell jónak lennie, hanem ismerősnek kell lennie a reklámozójának.

Nem gondolkodnak, nem elemeznek, nincs összehasonlítás, stb.

Könnyebb hinni egy olyan ember képének, akinek semmi köze az adott termékhez.

Szomorú az egészben, hogy rengeteg magasan képzett ember is ezen a alacsony szellemi szinten van.

Ilyenkor kérdőjelezem meg az intelligenciájuk minőségét.

Amúgy, ha az eladandó termék része maga a hús, akkor ezzel, nem feltétlen van probléma.

2021. okt. 5. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat ugyebar attol fugg milyen etel kiszallitas. Spar hazhoz szallitasnal nem napi menut raknak a plakatra..
2021. okt. 5. 17:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, áruházláncas ételkiszállítás, szóval biztos lehet nyers húst is rendelni, de azért a sok termék közül nem azt raknám ki. Ha már ismert arcokról volt szó, sokszor például Szulák Andreával hirdettek. Ahhoz képest a nyers hús elég nagy visszalépés.
2021. okt. 5. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Szulák Andrea egy szimpla celeb, nem a termék szaktekintélye.

Normális esetben olyannal kellene reklámozni a terméket, aki ért is hozzá, a szakterülete.

2021. okt. 5. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!