Hogyan tároljam a kukába való nyershus cafatkokat addig amig nem viszi el a szemetes?
Figyelt kérdés
Vettem sertéscombfilét de a véres cafatos részét levágtam és kivittem a kinti kukába. Már ma nagyon büdös ugyhogy beletettem még négy zsákba. Csak 3 nap mulva viszik el a szemetet. Addig is kibirja vagy az egész utca érezni fogja?2021. jún. 27. 14:05
1/19 anonim válasza:
Az egész utca érezni fogja. És tele lesz a kuka környéke legyekkel. Én "kukanapig" a fagyasztóban szoktam tárolni.
2/19 anonim válasza:
Én az ilyesmivel szoktam etetni a ház környékére szokott kóbor cicát. :)
Ha túl sok a nyesedék, beosztom neki napokra, és a hűtőben tartom.
3/19 anonim válasza:
Okosabb egy kis zacskóban, lezárva a hütöben tartani, és csak akkor tenni ki, mielött viszik a kukát.
4/19 anonim válasza:
2-es Nyers sertéshúst nem ehet a macska (sem)!
5/19 anonim válasza:
Hát akkor kérdezd meg a mi itthoni macskáinkat, hogy erről mi a véleményük. :)
A legidősebb, 13 éves is köszönjük, jól van. :)
6/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Mostmár nem tudom kiszedni a kukábol....
2021. jún. 27. 17:39
7/19 anonim válasza:
itt is a kiskutya meg szomszéd cicák kapják, de amúgy a wc nem vinné le? szemetesbe dobni tényleg bűn, a bomló fehérjének szaga van
8/19 anonim válasza:
Remélem aki az állatainak ad ilyesmit, az 3 havonta féreghajtót is ad mellé rendszeresen.
9/19 anonim válasza:
az hogy jelen lehet benne fonálféreg, nem jelenti hogy lesz is. ez olyan mintha nyers tojásra mondanád hogy senki se fogyassza mert jelen lehet benne a szalmonella
10/19 anonim válasza:
Kivancsi vagyok otthon mikor viszik már külön a kaja maradékost mint szemetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!