Milyen lehetőségeim vannak Gyes után a részletezettek alapján?
Most jár le gyes, kereskedelmi multitól jöttem szülni, 7 órás voltam, kis vezető. (csoportvezeto)
A szabimat miután letöltöm gyes lejártával, csak úgy mennék vissza, ha irodai munkára tennének gyerek mellett, 6 órába. (irodait csináltam is, mert kellett vezetői munka megkívánt, végzettség és tapasztalat van hozzá)
Védettként mennyire tudok erősödni fenti beosztás és munkakör felé, a régi 7 órát 3 műszakkal semmiképp nem vállalhatom.
Ha nem egyezünk meg nekem jobb felmondani és munkanélkülire menni vagy közös felmondás vagy munkáltató mondjon fel? Ez áll kapcsolatban szabim kiadásával? 10 évet dolgoztam ott, járna utóbbi esetben gondolom végkielégítés is.
A munkanélküli időszak ha lenne második baba, mennyiben befolyásolja későbbi csed, gyed összeget? Régi összeget kapnam akkor is?
Köszönöm
Köszönöm szépen.
Más módja nincs a dolognak, gyors döntés fog születni és nem is bánom, hogy nem dolgoztam gyes helyett.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!