Mi történhetett a Shein csomagommal?
Tudom, tudom. Rengeteg hasonló kérdés van már itt, azonban én pontos választ sehol sem találtam a kérdésemre. Szept.16-án rendeltem egy (nem tudom számít e az értéke/mérete itt) elég nagy csomagot, a várható szállításhoz okt. 1-3. írtak. Az appban szept.18 óta nincs semmi infó a csomagról,ennyit ír : "international warehouse final package sterilization and inspection completed,package shipped."
Gondoltam mivel okt.1-én nem jött meg, majd este küldenek emailt h a következő munkanap szállítják (mert ugye 2. ,3. hétvége és akkor nem szállítanak), de nem jött semmi. Egy másik tracking oldalon beirtam a csomag számát és ott azt írja : 'Szept.30 - Received by the Carrier"
Először rendeltem innen és elég nagy értékben.
+ Ekkora értékben (~ 160 eur) jól tudom hogy megvámolják?
Köszönöm a válaszokat előre.
Update
A csomagom már a Posta kicserélő központban van és jelenleg ezen a vám dolgon aggódom, mivel elvileg 150 euró felett van vám + áfa is, az én csomagom pedig meghaladja a 150 eurot. :o
Mostmár én is aggódom kicsit, ugyígy 150 euró felett adtam le rendelést egy pár napja.
Esetleg tudsz majd mondani egy körülbeli összeget, hogy mennyi vám+áfa költséget kell fizetni?
Egy kis segítség annak aki a vámos dolgokról érdeklődik.
Sajnos nekem még mindig "in tranzit" és semmi változás... parcelsapp-on se változik semmi. Pedig én is 16.án rendeltem.
Utolsó
Azóta, hogy beért a NPKK-ba, azóta nem jött semmi infó, így ma elküldtem a vámkezelési megbízást, mert elvileg 20 napon belül kell, de nem értesítettek amúgy hogy kérik. :/
Remélem most már csinálnak is valamit hogy benyujtottam a megbízást.
Az nem vám, hanem a posta vámkezelési költsége, azaz azt fizetted ki hogy a posta megnézte, hogy nem kell vámolni a csomagot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!