Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történhetett a Shein...

Mi történhetett a Shein csomagommal?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom. Rengeteg hasonló kérdés van már itt, azonban én pontos választ sehol sem találtam a kérdésemre. Szept.16-án rendeltem egy (nem tudom számít e az értéke/mérete itt) elég nagy csomagot, a várható szállításhoz okt. 1-3. írtak. Az appban szept.18 óta nincs semmi infó a csomagról,ennyit ír : "international warehouse final package sterilization and inspection completed,package shipped."

Gondoltam mivel okt.1-én nem jött meg, majd este küldenek emailt h a következő munkanap szállítják (mert ugye 2. ,3. hétvége és akkor nem szállítanak), de nem jött semmi. Egy másik tracking oldalon beirtam a csomag számát és ott azt írja : 'Szept.30 - Received by the Carrier"

Először rendeltem innen és elég nagy értékben.

+ Ekkora értékben (~ 160 eur) jól tudom hogy megvámolják?

Köszönöm a válaszokat előre.

2021. okt. 2. 18:46
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
még nem jött meg, csak kaptam emailt hogy ezért késett és be kellett fizetnem a vámot. de elvileg már Magyarországon van
2021. okt. 13. 21:01
 22/29 anonim válasza:
nem úgy volt hogy a sheintől érkezett csomagokra nem kell vámot fizetni???
2021. okt. 13. 21:15
 23/29 A kérdező kommentje:

Update

A csomagom már a Posta kicserélő központban van és jelenleg ezen a vám dolgon aggódom, mivel elvileg 150 euró felett van vám + áfa is, az én csomagom pedig meghaladja a 150 eurot. :o

2021. okt. 13. 22:03
 24/29 anonim válasza:

Mostmár én is aggódom kicsit, ugyígy 150 euró felett adtam le rendelést egy pár napja.

Esetleg tudsz majd mondani egy körülbeli összeget, hogy mennyi vám+áfa költséget kell fizetni?

2021. okt. 14. 10:25
 25/29 23t6wh válasza:

[link]

Egy kis segítség annak aki a vámos dolgokról érdeklődik.

Sajnos nekem még mindig "in tranzit" és semmi változás... parcelsapp-on se változik semmi. Pedig én is 16.án rendeltem.

2021. okt. 14. 13:16
 26/29 anonim válasza:
figyi én 25ezerért rendeltem és konkrétan 400ft volt a vám. no para
2021. okt. 17. 21:42
 27/29 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet a csomagoddal kérdező?
2021. okt. 21. 15:55
 28/29 A kérdező kommentje:

Utolsó

Azóta, hogy beért a NPKK-ba, azóta nem jött semmi infó, így ma elküldtem a vámkezelési megbízást, mert elvileg 20 napon belül kell, de nem értesítettek amúgy hogy kérik. :/

Remélem most már csinálnak is valamit hogy benyujtottam a megbízást.

2021. okt. 21. 17:47
 29/29 A kérdező kommentje:

Az nem vám, hanem a posta vámkezelési költsége, azaz azt fizetted ki hogy a posta megnézte, hogy nem kell vámolni a csomagot. :)

2021. okt. 21. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!