Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történhetett a Shein...

Mi történhetett a Shein csomagommal?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom. Rengeteg hasonló kérdés van már itt, azonban én pontos választ sehol sem találtam a kérdésemre. Szept.16-án rendeltem egy (nem tudom számít e az értéke/mérete itt) elég nagy csomagot, a várható szállításhoz okt. 1-3. írtak. Az appban szept.18 óta nincs semmi infó a csomagról,ennyit ír : "international warehouse final package sterilization and inspection completed,package shipped."

Gondoltam mivel okt.1-én nem jött meg, majd este küldenek emailt h a következő munkanap szállítják (mert ugye 2. ,3. hétvége és akkor nem szállítanak), de nem jött semmi. Egy másik tracking oldalon beirtam a csomag számát és ott azt írja : 'Szept.30 - Received by the Carrier"

Először rendeltem innen és elég nagy értékben.

+ Ekkora értékben (~ 160 eur) jól tudom hogy megvámolják?

Köszönöm a válaszokat előre.

2021. okt. 2. 18:46
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
64%
Lehet hogy hétfőn viszik,emiatt nem kell aggódnod :) És Shein-en nem vámolnak (tapasztalatból mondom)
2021. okt. 2. 18:51
 2/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Általában mindig kaptam más csomagoknál egy munkanappal előtte értesítőt, de ez lehet hogy elmarad most. Hétfőn kiderül. :)
2021. okt. 2. 18:53
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30.-án megkapta a futár elsején ki kellett volna vinnie. Hétvégén nincs kiszállítás, tehát ha hétfőn nem jön meg akkor kezdhetsz aggódni. E-mail-t nem küldenek a futárszolgálattól arra hiába vársz. Mindig bosszankodom ezen.
2021. okt. 3. 14:35
 4/29 A kérdező kommentje:
Azóta sem érkezett meg a csomag, már írtam 2 emailt és semmi hasznosat nem válaszoltak, így most nem tudom mi van. :(
2021. okt. 6. 15:52
 5/29 anonim ***** válasza:
48%
DPD tracking mit ír most?
2021. okt. 6. 15:56
 6/29 23t6wh válasza:
100%

Szia. En is 16.-an adtam le a rendelést shein-en.

A shein oldalon 30-1.-t irt kiszallitasnak

Emailben meg 2-3. (Ahogy mondtad a hetvege miatt en is gondoltam akkor hetfon vagy kedden biztos hozzak)

7.-e van es meg mindig semmi.

Szoval nem gondolom hogy a dpd rontott volna el valamit :/. Bar kitudja… kezbesitette mar a dpd masnak ki a csomagomat. De most szerintem mas a helyzet.

2021. okt. 7. 13:51
 7/29 A kérdező kommentje:

#5 A dpd-nél nincs semmi. Azt írja ki, hogy nem talál ilyen számot. Nem tudom mi lehet. :(

#6 Nem tudom mi lehet, ha nálad van valami fejlemény örülnék ha megosztanád velünk.

2021. okt. 7. 15:13
 8/29 anonim válasza:
100%
Hasonlóképp jártam. Én szept. 15-én rendeltem. A csomagszám alapján a DPD azt az információt adta ma, hogy nem adtak át részükre csomagot, csupán a feladási szándékot jelezték.
2021. okt. 8. 15:29
 9/29 anonim ***** válasza:
Akkor a DPD-hez nem jutott el a csomag. Szerintem a shein-nél érdeklődj, hogy mi a helyzet.
2021. okt. 8. 19:45
 10/29 A kérdező kommentje:
Én írtam már 2 emailt is a shein-nek és mindkettőben tulajdonképpen azt mondták hogy transitban van és hogy ő ezzel most nem tud mit csinálni. :|
2021. okt. 8. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!