Mi történhetett a Shein csomagommal?
Tudom, tudom. Rengeteg hasonló kérdés van már itt, azonban én pontos választ sehol sem találtam a kérdésemre. Szept.16-án rendeltem egy (nem tudom számít e az értéke/mérete itt) elég nagy csomagot, a várható szállításhoz okt. 1-3. írtak. Az appban szept.18 óta nincs semmi infó a csomagról,ennyit ír : "international warehouse final package sterilization and inspection completed,package shipped."
Gondoltam mivel okt.1-én nem jött meg, majd este küldenek emailt h a következő munkanap szállítják (mert ugye 2. ,3. hétvége és akkor nem szállítanak), de nem jött semmi. Egy másik tracking oldalon beirtam a csomag számát és ott azt írja : 'Szept.30 - Received by the Carrier"
Először rendeltem innen és elég nagy értékben.
+ Ekkora értékben (~ 160 eur) jól tudom hogy megvámolják?
Köszönöm a válaszokat előre.
Szia. En is 16.-an adtam le a rendelést shein-en.
A shein oldalon 30-1.-t irt kiszallitasnak
Emailben meg 2-3. (Ahogy mondtad a hetvege miatt en is gondoltam akkor hetfon vagy kedden biztos hozzak)
7.-e van es meg mindig semmi.
Szoval nem gondolom hogy a dpd rontott volna el valamit :/. Bar kitudja… kezbesitette mar a dpd masnak ki a csomagomat. De most szerintem mas a helyzet.
#5 A dpd-nél nincs semmi. Azt írja ki, hogy nem talál ilyen számot. Nem tudom mi lehet. :(
#6 Nem tudom mi lehet, ha nálad van valami fejlemény örülnék ha megosztanád velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!