Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi történhetett az Ariana...

Mi történhetett az Ariana Grande parfümömmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve vettem meg az Ari by Ariana Grande parfümöt és egyből beleszerettem olyan finom illata volt és tartós is volt. Akkor az egy 50 ml-es kiszerelés volt a Notino-ról, elég jó árban. Most gondoltam megrendelem a 100 ml-est, mert láttam hogy akciósak az Ariana parfümök és megvettem az ajándékszettet (szintén a Notino-ról), amiben volt egy testápoló, egy tusfürdő plusz a 100 ml-es parfüm.

Nem tudom, hogy én vagyok-e hülye, vagy megváltozott az orrom vagy nem tudom, de ahogy kifújtam furcsa volt, nem olyan illata volt, mint amilyen az egy éve rendelt 50 ml-es verziónak, az mennyei volt, ez meg olyan mintha meg lenne romolva és kb. semmi tartóssága nincs, plusz kifújom és alig érezni, míg a másik teljesen körüllengett és egyre édesebb és finomabb lett, ezt itt csak nagyon nyomokban tapasztalom, sőt. :(

Mitől lehet ez? Jól megnéztem a parfümöt és észrevettem, hogy a pompom kicsit össze van ragadva az üvegnél, tehát szivároghat a szórófej, plusz a kupak is nem tökéletesen passzentos, valamint az egész szórófej/nyak része, mintha oldalra el lenne tolódva az üvegen. Az 50 ml-es hibátlan minőségű és semmi ilyen nem volt vele. Lehet, hogy hamis a termék vagy csak simán gyártási hibás? Megnéztem az üveg alján van egy kód: W20275, de ez pl. a dobozon nincs, csak egy sorozatszám, a többi dolog stimmelni látszik (gyártó feltüntetve, sorozatszám, design, szín). Az 50 ml-esen a dobozon és az üveg alján is ugyanaz a kód fel volt tüntetve, nem tudom, lehet hogy az ajándékszettnél máshogy van. Vagy lehet, hogy az ajándékszettben lévő parfüm rosszabb minőségű? Azt is hallottam, hogy a parfümök 100 ml-es kiszerelése sokszor nem olyan minőségű, mint a többi. Szeretném a 100 ml-eset használni, mert az jobban megéri árban, és annyira imádom ezt az illatot, mint semelyik másikat idáig :( . Eddig a Notino-n soha nem vertek át, tehát nem igazán értem mi lehet ez.

Ti mit gondoltok? Fordult már elő ilyen valakivel? Valamint még az érdekelne, hogy aki használja ezt a parfümöt és próbálta már a 100 ml-es és valamelyik kisebb verzióját, az meg tudja erősíteni, hogy a 2 méret ugyanazt az illatot és minőséget takarja?

Előre is köszönöm a válaszokat!

#parfüm #Ariana Grande #Ari by Ariana Grande #romlott parfüm #ajándékszett
2021. szept. 1. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy a te parfümöddel mi történt, de elmesélem az enyémmel mi lett, hátha lényeges.

Évekig volt egy szignóillatom, amit mindig újra vettem.De ne egy gagyit képzelj el, hanem egy 30 000Ft(/30ml)-os designer parfümöt.Az illata eddig mennyei volt, minimum 16 órát rendesen érződött, napi 2 pici fújással.

Újra akartam venni a múltkor és kifújtam az üvegből.Azt hittem hanyatt esek.Sehol az általam imádott illat, mintha tök más lenne az üvegben.Tartósság?Ugyan.1,5 óra múlva mintha ki sem fújtam volna a parfümöt...

Én is megdöbbentem nagyon, hogy most mi van, utána kerestem a neten.Hát kiderült, hogy aki gyártotta ezt a parfümöt az összes illatát eladta egy másik cégnek, az új cég meg vàltoztatott az illatokon és egy gagyit csinált belőle, ugye spórolási okokból.Természetesen ezt a vásárlók orra alá nem dörgölik, az üvege, az ára változatlan.😡

Na de mi vásárlók is észrevesszük ám, ha valami nem oké, a cégek meg úgyis tagadnak.

Nem lehet, hogy a te parfümöddel is valami hasonló történt?

2021. szept. 1. 10:26
 2/14 A kérdező kommentje:

Ez egy celebparfüm, és nem tudok róla, hogy máshoz került volna a gyártás, mert a doboz szerint minden a régi, és mást nem láttam panaszkodni róla eddig. Az szokott még lenni, hogy rosszul tárolja az ember és megromlik egy idő után, sokszor a Douglas-es teszterek is ilyenek mert az 5000 wattos világítás se tesz jót neki, de itt ugye nem tudom mi történt, azt látom, hogy a kupakja nem zár jól és mintha el lenne szúrva a szórófej, gyártási, tulajdoni változás nincs a képben, tehát az összetétel elvileg ugyanaz.

Azért köszi a választ és sajnálom hogy így jártál!

2021. szept. 1. 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2 Esetleg a szórófej miatt nem próbálod megreklamálni?Hátha történne valami.
2021. szept. 1. 10:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Gondoltam már rá, de nem hiszem hogy visszavennék, mert már kipróbáltam a két tartozékával együtt. Mondjuk most feltűnt, hogy az 50 ml-es és a 100 ml-es alján a gyártási szöveg nem teljesen ugyanaz, mármint ugyannak tűnik a gyártó, csak a 100 ml-esen ott van pluszban még valami, Germany. Lehet, hogy az ajándékszett tényleg szarabb minőségű.:/

Kíváncsi lennék tényleg, hogy akinek a sima, szimpla 100 ml-es van az ugyanazt a finom, meleg mályvacukros illatot kapja-e, valamint ugyanazt az üvegminőséget, mint egy kisebb kiszerelés.

2021. szept. 1. 11:31
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Azoknak az Ariana illat szetteknek, amik a Notinon vannak, már maga a képe is elég árulkodó.

Volt, amikor én is gondolkodtam rajta, hogy egy kész csomagot veszek, nem csak parfümöt, de az az elrendezés, az a csomagolás és forma, amik az ő oldalaikon vannak, rajtuk kívül csak gagyi kínai oldalakon lelhetőek fel.

Ha ezt a verziót vásároltad ( [link] akkor okkal gondolhatod, hogy nem eredeti, mert ilyen csomagolású szett a hivatalos forrásoknál nincs is, mert azok így néznek ki:

[link]

[link]

[link]

Erősen (!!!) árulkodó jel, ha a csomagoláson nincs batch kód, ami megegyezik a parfüm alján találhatóval.

Én egyszer olyan Sweet Like Candy-t kaptam tőlük, aminek már a dobozból kivéve, használat előtt szagos volt a feje és az oldalán szivárgott a folyadék.

Annak legalább a kódja, az illata és a tartóssága stimmelt.

2021. szept. 2. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

+ Ha Ariana parfüm, nálam csak a Douglas webshopja játszik.

Inkább fizetek érte pár ezer forinttal többet, de biztos lehetek az eredetiségében, és ott is vannak elég jó akciók néha.

2021. szept. 2. 19:40
 7/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszönöm szépen a választ, én is gyanakodtam, mert nem látom gyakran ezt a fajta ajándékszettet pl. nyugati forrásoknál. Az első linket nem nyitja meg valamiért, de gyanús, hogy az amit vettem az az. Az utána lévő linkeket látom én is rendszeresen más helyeken. Elgondolkodtam, hogy a Douglast választom, hisz legalább tuti eredeti. Mondjuk fura, hogy a Notino oldalán csupa jóra értékelték ezt a szettet is, és nem tűntek kamu kommenteknek, bár sose lehet tudni. Furcsa, hogy csak én jártam így.

[link] Nekem ezt sikerült benyalni. :/

Egyébként közben történtek dolgok, mert mégiscsak megfogadtam az egyik válaszoló tanácsát és visszaküldtem a terméket, ma kaptam visszaigazolást, hogy megkapták és hamarosan elbírálják, hát nem tudom mi lesz a vége, leírtam mindent ami bajom volt vele.

Ugyanis időközben néztem képeket, videókat és észrevettem, hogy a parfüm üvegje mégsem teljesen olyan, mint amilyen az eredeti, bár ügyes hasonmás, de az eredeti jóval kidolgozottabb, mintha több kis "rücsök" lenne rajta, ami alkotja azt a gyémántszerű formáját, még a fény is másképp törik rajtuk mint ezen. Plusz a kupakjában (ami eleve nem is passzolt teljesen) volt egy 2-es szám, ami a többi Ariana parfümöm kupakjában (amik úgy gondolom eredetiek az illatuk, tartósságuk, design-juk alapján) nem volt. Lehet ez is jelent valamit nem tudom, na lényeg a lényeg hogy többet nem veszek ilyen szettet.

Még ami problémám az illattal, hogy az előző 50 ml-es elég gyorsan megromlott. :/ Pár hónap múlva már nem volt olyan finom illatta (a fejjegyei olyanok lettek mint a mosogatószer, a szív illata eltűnt konkrétan) és a tartóssága is egyenlő lett a nullával, de hozzáteszem, hogy sajna kiraktam a komódra gyönyörködni benne és érte a fény, meg hát kicsit meleg is van a lakásban télen-nyáron. Te hogy szoktad tárolni a parfümjeidet, hogy ne romoljanak meg? Mármint hőmérséklet, dobozában, vagy csak árnyékos helyen? ^^ Bocsi hogy ennyit kérdezek, csak próbálom megelőzni a kárt hehe. Amúgy köszönöm szépen a választ mégegyszer!

2021. szept. 5. 18:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Ja és ment a plusz mindenkinek!
2021. szept. 5. 18:31
 9/14 anonim ***** válasza:

Én korábban egy fiókban tároltam a pár darab parfümömet.

Jól működő módszer volt, mert így se fény, se extrém hő nem érte az üvegeket.

Viszont az idő múlásával egyre több parfümöm lett, így kénytelen voltam kipakolni őket. Ehhez a szobám legsötétebb pontját választottam, a lehető legtávolabb az ablakoktól. Egész nyáron kint voltak. Eddig semmi bajuk - pedig voltak komoly hőfokok idén, főleg a padlásszobámban -, ezért lehetséges, hogy a következő nyáron ismét zártabb helyet keresek nekik.

2021. szept. 5. 22:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ ismét!

Én is megpróbálom mostantól a fénytől elzárva tartani őket, hátha a rásütő nap készítette ki. A meleggel sajnos nem nagyon lehet mit kezdeni, de így talán túléli az enyém is majd. ^^

2021. szept. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!