Melyik Ariana Grande parfüm legyen a következő szerzeményem?
Az Ari by Ariana Grande van már meg, annak az illata nagyon ízlik nekem, szeretem hordani. A Sweet Like Candy és a Moonlight között vacilálok a legjobban.
Bármi tapasztalat? Észrevételek?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nekem a Cloud és thank u next a kedvenceim, és az Arit készülök beszerezni.
A moonlight állitólag nem tartós, viszont bnőmnek van sweet like candy, és szereti, bár az sem annyira tartós, mint pl a thank u next.
A tartósságuknál én nem észleltem semmi problémát. Amit elmondanék, hogy a Sweet Like Candy hideg időben elég gyorsan eltűnik, melegben viszont akár 6 órát is kibír. Akkor ajánlom, ha van mellette más, jobban kapaszkodó illatod is, amit télen használsz.
A Sweet Like Candy-vel szerintem könnyebb megbarátkozni, és nehezebb mellélőni vele. Csajos, vaníliás vattacukor illat egy kis feketeribizli likőrrel megbolondítva. Sokkal inkább cukros, édességbolt feeling, mint gyümölcsös. Ha kedveled a Viva La Juicy féle cukros, mégis szexi és csajos illatokat, akkor ezzel biztosan nem lősz mellé.
Amikor még csak mintám volt a Moonlightból, nagyon nem tetszett. Bár leheletnyit emlékeztetett az Arira, (ami az egyik kedvenc illatom) de ehhez társult egy fajta kellemetlen szúrósság, már orrfacsaróan “gejlkedő” vanília, amit egy rettenetesen mű, égetett gumi rá emlékeztető vonal kísér. 🥶
Először nem akartam elhinni, hogy ennyire rossz. Mivel már az összes illatom megvolt, végül ezt is beszereztem. Akkor viszont váratlan meglepetés ért.
Fogalmam sincs, mi a bánat volt a teszterrel, de teljesen más, jóval szerethetőbb. Ettől függetlenül valóban kicsit “pikánsabb”, mint az Ari vagy a Sweet Like Candy, így jól meg kell gondolni, hogy a te illatod, vagy nagyon nem. De a különböző jegyek sokkal kerekebbek és szebben összesimulnak, mint a mintában. Képzelj el valami japán szilvával töltött mochit, egy kis roppanós fekete ribizlit, és mindez egy hatalmas vanília spirálban úszik. Leszáradás után pedig mindez egy krémes, tejes desszertté alakul, amihez még pluszban társul egy kis friss citrusosság. A gyűlölt ellenségből mára az egyik kedvenc illatommá szelídült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!