Létezik “pasifogó” parfüm? Olyan parfüm, amit nagyon szeretnek a férfiak a nőkön?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 21:01
1/11 anonim válasza:
Mekkora hülyeség...Hozzád vonzódjon, ne egy vegyszerhez. Minden ember bőré nek más az alapszaga és máshogya adja ki ugyan azt a parfümöt. A férfiak ízlése meg más és más.
2/11 anonim válasza:
Mindenkinek más illat tetszik. Nekem van olyan parfüm, amit imádok a pasikon és életemben 2x éreztem olyat. De egyik Bruno Banani, a másik meg valami szintúgy drága cucc lehet. :D Olcsóbbakból hiába kerestem a páromnak, nem találtam olyan ami nem pacsuli. Tudom hogy a kérdésed nem teljesen erre vonatkozott.
4/11 anonim válasza:
Nincs. Minden ember bőrén más és más ugyan az a parfüm. Ez a te természetes bőrtípusodtól is függ.
5/11 anonim válasza:
parfümgyárost meggazdagító létezik csak
6/11 anonim válasza:
#2 a bruno banani miota szamit draga parfumnek? par ezer forintos tescos lotty.
7/11 anonim válasza:
Mivel mindenkin más és más ugyanaz a parfüm, emellett minden férfinak más az ízlése, ezért természetesen nincs ilyen parfüm, ami mindenkinek jól áll és minden férfinak bejön.
8/11 anonim válasza:
6: De az a fajta ami azon a bizonyos pasin volt, 40 ezer forintos parfüm volt. Nem értek hozzá, nem tudom milyen árban vannak, de azt tudom hogy az a fajta kib*szott drága volt. 😁
9/11 anonim válasza:
Nem, ilyen nem létezik, sőt én ahány férfit kérdeztem, az erős parfümös illat mindenkit zavart. Szóval csak mértékkel.
10/11 anonim válasza:
Minden pasinak más az ízlése, más típusú illatot szagol szívesen a nőn.
Szóval olyan parfüm, ami kivétel nélkül minden pasit megfog, nem létezik.
De kérlek, ne egy pasi miatt viselj egy bizonyos parfümöt, ami amúgy nem tetszene. 😂
Viszont a személyes tapasztalatom az, hogy a legtöbb pasi jobban szereti az édes illatokat nőkön, ami enyhén fűszeres és tartalmaz pézsmát. Lehetőleg sok-sok pézsmát, mert az eleve vágykeltő, a legszexibb parfüm komponens, és a viselőjét is azzá változtatja, ha jól áll neki az adott illat. Minél inkább “ennivaló”, értsd: van benne gyümölcs, édesség, karamell, pirított mandula, sütemény, fahéj, bors, citrusok...stb, minél több finomság van benne, te is annál “fincsibb” leszel a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!