Létezik szebb nő mint Ariana Grande?
Sokan. Itt az utcán végigsétálva is látok szépet.
Ismert fiatalok közül pl. Palvin Barbi. Igazi a haja, smink nélkül is szép, természetes. De vannak sokan mások is.
Szép nő Ariana, de számomra sem ő lenne a tökéletes nő.
Nekem inkább Doja Cat és Demi Lovato tetszik a mostani zenészek közül, ha közülük kellene választani.
Alapból hírességek közül pedig Gal Gadot pl.
A plasztikai műtétek sorozata, stylist, fodrász, ötven kiló vakolat bárkiből jó csajt varázsol. És a szépség is relatív még mindig.
Igen, bevallom, van egy elég erős szexuális kisugárzása a megjelenésének. Jól fésült haj, érzékien meghúzott tusvonal, dús, nedves hatású ajkak, filigrán alkat, falatnyi, elég fantáziadús ruhadarabok... Szóval igen, meg kell hagyni, én speciel, női szemmel dekoratívnak tartom.
Emberileg viszont nagyon nem szimpatikus. Infantilis, ugyanakkor nárcisztikus és arrogáns személyisége van.
Nekem az a bajom az ilyen kérdésekkel, hogy biztos én vagyok ilyen szerencsétlen, de sajnos egyetlen sztárt sem láttam még reggel a parkban kutyát sétáltatni vagy bármilyen hétköznapi helyzetben. Az a szép, aki ezekben is az.
Sminkkel, plasztikázva, (agyonretusálva), stylist által felöltöztetve bárki lehet nagyon jól kinéző, de ez nem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!