Jó példakép Ariana Grande? Tényleg utánzom őt? Többi lent
Már vag másfél éve a példaképem, annyira szeretem. Őt és a stilusát is.
Hordok cica fület, es magas copfban hordom a hajam, vagy félig leengedve es pulcsikat veszek fel (Nem csak azert mert ő is, hanem mert tetszik a stilus es jol is all). Hetvegenkent a sminkemet is olyasmire csinalom mint az övé, cicás szemek, núd ajkak. Mondták páran, hogy hasonlítok is rá, ennek nagyon örultem (ez utan lett a peldakepem). Ezzel csak az az egy bajom, hogy páran azt mondják hogy utánzom őt. Lehet hogy igazuk van, de baratnoim szerint meg csak irigyek akik azt mondják. Jó peldakepnek számit az énekesnő? Jo a stilusa?
Én is szeretem Arianát és igen,jó példakép.Már csak a One Love Manchestert is feltudom hozni példának.:)
Az,hogy egy sztártól ötletet merítesz nem utánzás.Az lenne utánzás ha a mozdulatait utánoznád,ugyanazokat mondanád mint ő stb.Sok ember merít sztároktól ötletet ezzel semmi baj.:)
És ha hasonlítasz rá akkor wow.:D
Nekem tesóm volt a példaképem.
Próbáltam úgy viselkedni, mint ő, nem hordtam fülbevalót, mert ő sem.
Lényegében utánoztam őt, és ezt tudtam is.
Nem hiszem, hogy baj, én inkább jól, minthogy rosszul éreztem magam miatta.:DDD
Szerintem ez nem utánzás. A copf és a pulcsi nem olyan ritka, hogy egy emberhez lehessen kötni. Rengetegen hordják. Cicaszemet is rengeteg lány, nő rajzol magának, nap mint nap.
Hangja szép. Nekem nem jó példakép, mivel annak ellenére, hogy szép hangja van, elég durván előtérbe tolja a külsőt, a szexualitást, ezzel akar érvényesülni a hang helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!