Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi történhetett az Ariana...

Mi történhetett az Ariana Grande parfümömmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy éve vettem meg az Ari by Ariana Grande parfümöt és egyből beleszerettem olyan finom illata volt és tartós is volt. Akkor az egy 50 ml-es kiszerelés volt a Notino-ról, elég jó árban. Most gondoltam megrendelem a 100 ml-est, mert láttam hogy akciósak az Ariana parfümök és megvettem az ajándékszettet (szintén a Notino-ról), amiben volt egy testápoló, egy tusfürdő plusz a 100 ml-es parfüm.

Nem tudom, hogy én vagyok-e hülye, vagy megváltozott az orrom vagy nem tudom, de ahogy kifújtam furcsa volt, nem olyan illata volt, mint amilyen az egy éve rendelt 50 ml-es verziónak, az mennyei volt, ez meg olyan mintha meg lenne romolva és kb. semmi tartóssága nincs, plusz kifújom és alig érezni, míg a másik teljesen körüllengett és egyre édesebb és finomabb lett, ezt itt csak nagyon nyomokban tapasztalom, sőt. :(

Mitől lehet ez? Jól megnéztem a parfümöt és észrevettem, hogy a pompom kicsit össze van ragadva az üvegnél, tehát szivároghat a szórófej, plusz a kupak is nem tökéletesen passzentos, valamint az egész szórófej/nyak része, mintha oldalra el lenne tolódva az üvegen. Az 50 ml-es hibátlan minőségű és semmi ilyen nem volt vele. Lehet, hogy hamis a termék vagy csak simán gyártási hibás? Megnéztem az üveg alján van egy kód: W20275, de ez pl. a dobozon nincs, csak egy sorozatszám, a többi dolog stimmelni látszik (gyártó feltüntetve, sorozatszám, design, szín). Az 50 ml-esen a dobozon és az üveg alján is ugyanaz a kód fel volt tüntetve, nem tudom, lehet hogy az ajándékszettnél máshogy van. Vagy lehet, hogy az ajándékszettben lévő parfüm rosszabb minőségű? Azt is hallottam, hogy a parfümök 100 ml-es kiszerelése sokszor nem olyan minőségű, mint a többi. Szeretném a 100 ml-eset használni, mert az jobban megéri árban, és annyira imádom ezt az illatot, mint semelyik másikat idáig :( . Eddig a Notino-n soha nem vertek át, tehát nem igazán értem mi lehet ez.

Ti mit gondoltok? Fordult már elő ilyen valakivel? Valamint még az érdekelne, hogy aki használja ezt a parfümöt és próbálta már a 100 ml-es és valamelyik kisebb verzióját, az meg tudja erősíteni, hogy a 2 méret ugyanazt az illatot és minőséget takarja?

Előre is köszönöm a válaszokat!

#parfüm #Ariana Grande #Ari by Ariana Grande #romlott parfüm #ajándékszett
2021. szept. 1. 08:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Gondoltam leírom, hogy végződött a sztori: Ma kaptam értesítőt a boltból, hogy legnagyobb meglepetésemre elfogadták a reklamációmat és megkaptam a kupont a termék+egy szállítási költség+a visszaküldésem postai árának értékében.

Megrendeltem a parfüm normális verzióját, de csak az 50 ml-est mertem, a 100-ast hagytam, mert általában azokat hamisítják, így nem volt kedvem még egy ilyen körhöz, plusz ezen az oldalon már rendeltem egy 50-est aminek semmi baja nem volt. Így a kuponból még kijött két másik termék is, tehát abszolút jól jártam. Remélem a parfümmel nem lesz gond és örülök, hogy sikerült a végére járni. Köszönöm mégegyszer minden kedves válaszolónak a segítséget! 😁

2021. szept. 6. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Hurrá!Végre jól végződött.Én ennek csak örülök, mikor kompenzálják a reklamációt.
2021. szept. 6. 20:46
 13/14 anonim válasza:
100%
Én is a Notinorol rendeltem az Ari by Ariana Grande csomagot, és nekem semmi bajom nincs vele. Egyik kedvenc parfümök a Thank u, next mellett, nagyon jó édes illata van, tartós, nyilván hidegebb időben nem annyira, de én imádom, és örülök hogy ezt kértem név napomra a Sweet like candy-vel. Imádom a tusfürdő gélt is, a testápolót még nem próbáltam, télen tervezem használni ha ki szárad a bőröm. Még nincs sima dobozos változatom, de mindenképp szeretném még párszor meg vásárolni. Csomagolással sincs semmi gondom, gyönyörű mint a képen. 2 hónapja van még és nem látom hogy fogyott volna, pedig 3 naponta fujom😅😅 Imádom az Ariana Grandes parfümöket, és Ariana példaképem. (senki se utáljon) és erről nem érdekel más véleménye🌙🌙
2021. szept. 26. 10:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Szia! 😃

Örülök, hogy neked minden rendben van vele. Én inkább hagyom már a Notino-t. Rendeltem a Douglasből kicsi 30 milliset és annak olyan illata van mint a réginek és az üveg is rendben van.

Nekem emberileg nem feltétlenül példaképem Ariana, de a hangjába és az énektudásába évek óta szerelmes vagyok, én is énekléssel foglalkozom hobbi szinten. Szóval ilyen tekintetben nekem is példaképem, hiszen tudom, hogy milyen nehéz azt megcsinálni, amire ő képes a hangjával.

2021. szept. 26. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!