Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történhetett a Shein...

Mi történhetett a Shein csomagommal?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom. Rengeteg hasonló kérdés van már itt, azonban én pontos választ sehol sem találtam a kérdésemre. Szept.16-án rendeltem egy (nem tudom számít e az értéke/mérete itt) elég nagy csomagot, a várható szállításhoz okt. 1-3. írtak. Az appban szept.18 óta nincs semmi infó a csomagról,ennyit ír : "international warehouse final package sterilization and inspection completed,package shipped."

Gondoltam mivel okt.1-én nem jött meg, majd este küldenek emailt h a következő munkanap szállítják (mert ugye 2. ,3. hétvége és akkor nem szállítanak), de nem jött semmi. Egy másik tracking oldalon beirtam a csomag számát és ott azt írja : 'Szept.30 - Received by the Carrier"

Először rendeltem innen és elég nagy értékben.

+ Ekkora értékben (~ 160 eur) jól tudom hogy megvámolják?

Köszönöm a válaszokat előre.

2021. okt. 2. 18:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
61%
Fura, nekem eddig mindig megjött pontosan, amikorra ígérték. De mindig két héten belül. Neked már 3 hét is eltelt, és még híre sincs. Remélem, hogy csak elkeveredett, és megkapod végül.
2021. okt. 9. 07:29
 12/29 23t6wh válasza:
Egyébként érdemes felmenni a shein facebook oldalára. A képek alatt amelyeket megosztanak minden komment arról szól, hogy nem kapták meg a csomagjukat és a visszatérítést se. Nagyobb lehet a baj mint az elkeveredés :/ Nem örülök mert nagyobb összegbe vásároltam, pontosan amiatt, mert a baráti körömből mindenki rendelt már onnan nagyobb tételben is és megjött, szóval EDDIG megbízható volt az oldal.
2021. okt. 9. 07:50
 13/29 A kérdező kommentje:

Ugyanígy vagyok én is. Mi többen dobtunk össze egy nagyobb rendelésre és már alig vártam őket, de most nem is tudom mi lesz.

2021. okt. 9. 13:19
 14/29 A kérdező kommentje:
Ma érkezett végre sok idő után frissítés a csomagkövető oldalról. Azt írja "transiting via the transit airport". Valaki tudna segíteni ez mit takar? Most nagyon örülök hogy van valami fejlemény :)
2021. okt. 9. 21:21
 15/29 anonim válasza:
100%

én ugyanakkor rendeltem, mint te és nekem azóta semmi haha úgy hogy te még jobban jártál.

szerintem alakul csak több időbe fog telni mire kiszállításra kerül

2021. okt. 11. 18:18
 16/29 anonim válasza:
100%
Ha jól gondolom akkor az utóbbi amit Írtak az azt jelenti, hogy elindult a külföldi repölőtérről ide, a Budapestire. Hogyha hét végéig nincs semmi hÍr a csomagról, akkor mindenképpen igényeld vissza a pénzt.
2021. okt. 11. 18:52
 17/29 anonim válasza:
én nem igazán találtam olyan lehetőséget hogy pénz vissza igénylés mellékesen, de lehet hogy csak én nem találtam
2021. okt. 11. 19:19
 18/29 A kérdező kommentje:

#15 próbáld meg a parcelsapp.com - on megnézni a csomagszámod alapján, nekem ott adja csak ki az újabb infókat. :)

A többieknek mindenkinek köszönöm a választ. <3

2021. okt. 11. 20:48
 19/29 anonim válasza:
nekem vámot kellett fizetni azért késett, csak a posta elég későn küldte az értesítést
2021. okt. 13. 13:06
 20/29 23t6wh válasza:
Mennyi késéssel érkezett meg neked?
2021. okt. 13. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!