Mi történhetett a Shein csomagommal?
Tudom, tudom. Rengeteg hasonló kérdés van már itt, azonban én pontos választ sehol sem találtam a kérdésemre. Szept.16-án rendeltem egy (nem tudom számít e az értéke/mérete itt) elég nagy csomagot, a várható szállításhoz okt. 1-3. írtak. Az appban szept.18 óta nincs semmi infó a csomagról,ennyit ír : "international warehouse final package sterilization and inspection completed,package shipped."
Gondoltam mivel okt.1-én nem jött meg, majd este küldenek emailt h a következő munkanap szállítják (mert ugye 2. ,3. hétvége és akkor nem szállítanak), de nem jött semmi. Egy másik tracking oldalon beirtam a csomag számát és ott azt írja : 'Szept.30 - Received by the Carrier"
Először rendeltem innen és elég nagy értékben.
+ Ekkora értékben (~ 160 eur) jól tudom hogy megvámolják?
Köszönöm a válaszokat előre.
Ugyanígy vagyok én is. Mi többen dobtunk össze egy nagyobb rendelésre és már alig vártam őket, de most nem is tudom mi lesz.
én ugyanakkor rendeltem, mint te és nekem azóta semmi haha úgy hogy te még jobban jártál.
szerintem alakul csak több időbe fog telni mire kiszállításra kerül
#15 próbáld meg a parcelsapp.com - on megnézni a csomagszámod alapján, nekem ott adja csak ki az újabb infókat. :)
A többieknek mindenkinek köszönöm a választ. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!