Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertem egy nagyobb összeget...

Nyertem egy nagyobb összeget a lottón. Hogy csináljam hogy a feleségem ne tudja meg?

Figyelt kérdés
Szóval válunk, külön bankszámlánk van de nem szeretném ráutalni ha kiderül akkor a fele az övé lenne. Mit lehet tenni? Külföldi bankszámla? Gondoltam arra is hogy valakivel nyittatok egyet de senki nincs akiben megbíznék mert nem kevés összegről van szó. Revoluton biztonságos lenne nagy összeget tartani? Esetleg valami ötlet?

2021. szept. 29. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Huh de okos, es bitcoin-ba hogy teszed be? Elotte megjarja a szamladat...
2021. szept. 30. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

100 000 000 Ft felett (kiemelten nagy összegű nyeremény)

Kiemelten nagy összegű nyereményét a játékos minden esetben átutalással kapja meg az Eurojackpot játék Euróban kifizetésre kerülő nyereményeinek kivételével Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú bankszámlára.

Az Eurojackpot játék Euróban kifizetésre kerülő nyereményeit kizárólag átutalással, Magyarországon működő bankban nyitott Euró alapú bankszámlára kapja. Mindkét esetben csak olyan lakossági bankszámlára, amely felett a nyertes játékos bankszámlaszerződéssel, bankszámlakivonattal vagy egyéb módon igazolhatóan rendelkezési joggal bír.

2021. szept. 30. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1 millió forintot ért nagyobb összeg alatt. Lottóval nem nagyon lehet nyerni
2021. szept. 30. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindent csak magyar bankszamlara utalnak. 1perc keresessel barki rajohet. Raadasul mas nevere nem is lehet, minimum tarstulajdonosnak kell lenni.

Vagyis valasnal nem lehet eltitkolni, mivel bekerik a banki adatokat.

2021. szept. 30. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Add nekem, én nem mondom el neki :)
2022. febr. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!