Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertem egy nagyobb összeget...

Nyertem egy nagyobb összeget a lottón. Hogy csináljam hogy a feleségem ne tudja meg?

Figyelt kérdés
Szóval válunk, külön bankszámlánk van de nem szeretném ráutalni ha kiderül akkor a fele az övé lenne. Mit lehet tenni? Külföldi bankszámla? Gondoltam arra is hogy valakivel nyittatok egyet de senki nincs akiben megbíznék mert nem kevés összegről van szó. Revoluton biztonságos lenne nagy összeget tartani? Esetleg valami ötlet?

2021. szept. 29. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sdd oda felet neki aztan minden kiraly. Torvenyes modja nincs hogy "tisztara mosd", ha meg pereskedes lesz akkor fizetheted majd a bunteteseket miegymast.
2021. szept. 29. 20:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézted az RTL-t :):)::) nekem is megy a háttérben.

De szüleid nevére magyar állampapírt veszel azt meg ok se fogják tudni :)

3/15 anonim ***** válasza:
75%
Van ötlet. Tanulmányozd a házassági vagyonjog nevű kis apróságot. És máshova járj kamuzni.
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Fogd az egész lóvét, tűnj el szó nélkül és kezdj új életet valami karibi adóparadicsomban.
2021. szept. 29. 21:09
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Adományozd a saját egyesületednek, a többit majd összehozod.
2021. szept. 29. 22:01
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
Az lenne az igazságos ha oda adnád a felét.
2021. szept. 30. 06:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer kiderul utolag is behajthatja a felet.

Mivel magyar bankszamalara kapod nyoma marad. Egy esetleges vizsgalatnal kiderul, ugyanis bekerik a banki adatokat, pl hol van szamlad.

Ha mas neven levo szamlara utaltatod akkor meg onnantol az mar nem a te penzed.

2021. szept. 30. 09:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Közben meglett a megoldás. Bitcoinba fog menni a pénz.
2021. szept. 30. 10:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hiaba megy btcba.. csak magyar bankszamlara fizetnek ki, ha odakered le akkor a valaskor a vagyonmegosztaskor, ha nem bekeben valtok el es megegyezve, akkor ki fogjak kerni a banki adatokat es egybol fel fog tunni hogy hoppa, volt egy bankszamlad szazmillioval.
2021. szept. 30. 11:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak magyarra fizet ki.
2021. szept. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!