Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Adnátok tanácsot nekem? Nem...

Adnátok tanácsot nekem? Nem vagyok hajlandó elmenni dolgozni.

Figyelt kérdés

Egyelőre még anyámmal élek. Készülök arra a napra, amikor kidob majd. Nem tudok mit csinálni. Inkább élek egy kunyhóban, mint megyek el egy gyárba dolgozni. Már szorul a hurok és szerintem nem húzom már sokáig egyébként.

Gyűjtök a hajléktalan létre és remélem, hogy könnyen fog menni a csöves lét. Majd próbanapot is tartok úgy tervezem.

Ő is milyen jól elvan:

[link]

Nincs végzettségem. Értek ehhez-ahhoz, de ennyi édeskevés.

Évek kellenek, hogy összeszedjem magam.

Jelenleg alig van bevételem.

Kis túlzással életemben nem dolgoztam egy percet sem. Csak néhány napot, ami szóra sem érdemes ilyen szempontból. Munkatapasztalat a részemről viszont bőven elég és ezért sem vagyok hajlandó dolgozni.

Segítséget már nem egyszer kértem. Van, hogy kaptam, de ez sem tudott előre vinni nagyon. Kapcsolatokat tekintve sosem volt igazán senkim.

Rengeteget olvastam a hajléktalanná válásról és azt írták, hogy ez egy folyamat, ami nem a hajlék elvesztésénél kezdődik. A lecsövesedés nálam már elkezdődött és a hajlék elvesztése csak egy lépcsőfok lesz, ami után már a környezetem is csövesként fog kezelni.

2021. szept. 26. 21:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tanácsot vársz? Ha nem akarsz dolgozni, akkor légy hajléktalan. Bár nagyon xar lehet a hideg földön aludni az aluljáróban vagy az erdőben télen. Ennyiért tényleg nem éri meg elmenni dolgozni.
2021. szept. 26. 21:56
 2/33 anonim ***** válasza:

Hát akkor már inkább ez:

[link]

2021. szept. 26. 22:07
 3/33 anonim ***** válasza:
Meghozol egy ilyen döntést harc nélkül? Az egész életed lehúzod a slozin, mert lusta vagy? Akkor igen, akkor marad a kukatúrás és önsajnálat. TE döntesz! Csak ezt akkor is tudd, amikor a mentős bevisz, mert lila a lábad és le kell vágni télen. Hogy nem a körülmények az oka, hanem ez a döntés itt és most!
2021. szept. 26. 22:11
 4/33 anonim ***** válasza:
Milyen tanácsot szeretnél kapni? Mihez? Merre indulj? Hol vannak népszerű konténerek? Vagy mihez?
2021. szept. 26. 22:19
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne dolgozz és halj éhen. De ha netán hozzánk fogsz betörni akár a házba, vagy akár a szőlőbe én eltöröm a gerinced és elkaparlak a pincébe a hordók alá.
2021. szept. 26. 22:27
 6/33 A kérdező kommentje:

Iskolás koromban végig kiközösítettek és megutáltam az embereket annyira, hogy egy szalmaszálat ne legyek hajlandó keresztbe tenni senkinek. Talán a hozzám hasonló emberek azok, akiket el tudnék viselni. Tudom, hogy nem én vagyok a földön az egyetlen ember, aki olyan problémákkal rendelkezik, mint én. Gondolkodtam és gondolkodom azon, hogy létrehozok egy csoportot. Vagy összejön, vagy nem.

Az az életforma, amit a kettes linkelt, egyébként szimpatikus és sokan indultak már neki csak úgy a világnak/egy országnak. Sok előzetes felkészülést igényel és kalandos lehet. De ebbe belevágni is félnék túlságosan.

2021. szept. 26. 22:39
 7/33 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz megváltozni akkor menj el valamilyen segélyszervezethez önkéntes segítőnek, ahol adnak cserébe kaját meg tetőt a fejed fölé. Ennyi hasznod legyen már legalább.
2021. szept. 26. 22:40
 8/33 A kérdező kommentje:

Úgy vagyok fele, hogy a fiatalkoromban történtek után elég volt.

Én csak elvárok, de adni rühellek. Talán a magamfajtának segítenék.

Amit adott a társadalom, én is azt adom vissza a társadalomnak.

2021. szept. 26. 22:41
 9/33 A kérdező kommentje:
#7 Erre van lehetőség? Ezt még bevállalnám.
2021. szept. 26. 22:42
 10/33 anonim ***** válasza:

"Amit adott a társadalom, én is azt adom vissza a társadalomnak."

Úgy, hogy közben magaddal cseszel ki? A társadalom nem egy ember, aki zokogva könnyet hullajt majd érted, ha érted...

2021. szept. 26. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!