Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptovalutáknál sztendert...

Kriptovalutáknál sztendert egyformán esnek tök mindegy mit veszel, kiváncsi kifinomult csalás negatív tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az idei nagy esésnél tök mindegy mibe raktad a pénzed az összes egybehangzóan esett. Ma néztem az árfolyamokat és kivétel nélkül az összes coin 6 ból 6 ami nekem van teljesen ugyan úgy mozgott. Teljesen kölönböző projektek! Mindegy mibe rakod a grafikonon szépen látszik hogy kétségtelenűl egy valakik rángatják az összeset. Tök egyértelmű hogy ugyan azok rángatják a coinokat. A mai grafika olyan hogy egymásra rakhatod őket. Kétségkívül rajzolja ki hogy kő keményen projektől függetlenűl manipulált az egész ahogy van. Ha nem fiatra váltod, vagy stabilcoinra, a BNB, BTC, ETH húzza magával az egészet. Mesterséges pump and dump az egész piac. Szó sincs arról hogy egyik projekt esik a másik meg emelkedik. A HODL baromság amit annyira éltetnek egyesek negyedére verte a portfoliómat. Veszteséges az egész úgy ahogy van. Horrorisztikus utalási és váltási költségek. Amikor próbáltam kicsit forgatni olyan költségeket kaptak le hogy a nyereségből veszteségbe vágott. Bittrexen 10.000ft ot volt pofályuk lekapni egy KSM utalásra, amit hálózaton belül pár forintért ment. Sunyi videósok a Youtubeon, válogatott hamis képet festő kommentekkel. Három coinokat reklámozó (influenzer) videója alá írtam a komment egyiknél sem jelent meg! Kíváncsi vagyok a negatív tapasztalatokra, HODL, váltás, utalás, trade, stb…

2021. szept. 7. 23:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj eladnod? Különben éhenhalsz? Kell valamire sürgősen?

Amikor van pénzed és úgy gondolod jó az ára, akkor vegyél. Eladni meg csak akkor kell, ha tényleg kell a pénz valamire. Ez a HODL. Ennél egyszerűbb startégia nincs.

De ha el akarod verni a pénzed network feere meg tranzakciós jutalékra, akkor váltogass csak össze vissza, csak magadat okolhatod, ha olvad a pénz kezedbe.

2021. szept. 13. 11:11
 32/34 anonim ***** válasza:
Az a véleményem ha drágábban is vetted hagyjad bennt Yield Farmingolni vagy Stakingelni úgy hogy a saját coinjaiban kamatozzon. Ha ez megtörtént új valutákat ki lehet próbálni. Így kockázat nélkül lehet stabilizálni. Ha hosszútávon nem tart egy stabil szintet magasabb áron mint amiért vetted akkor kell tőle megvállni! Várj egy évet és meglátod. Ha ki akarsz venni belőle, forgatni megvárod még magasra felszökik és kiveszed amennyit akarsz belőle. Én az alaptőkéhez egyátalán nem nyúlok ilyenkor. Ha vissza akarod forgatni akkor meg mindig várni kell, és amikor a legjobban leesik csak akkor hozzátenni! Ha ki akarsz szállni kiveszed az egészet és elkönyveled a nyereséget. Ha ezt megteszed akkor egy új ciklust kezdesz ahol nem tudod megint mikor érkezik el az a pont hogy, akár esik akár nő te már nyereségben vagy!
2021. szept. 13. 17:27
 33/34 anonim ***** válasza:
Többféle elv van. Megvárni míg lesz számottevő nyereség, akkor kivenni a tőkét és onnantól kezdve a nyereséggel játszadozni akkor bármi is lesz veszteni már nem fogsz.
2021. szept. 13. 17:31
 34/34 anonim ***** válasza:
KP3R is másként viselkedik, meg a Shiba. Viszont kérdező, neked nem kellene kriptovalutákkal foglalkoznod, mert már a kérdésedből is látszik, hogy abszolút nem értesz hozzá.
2021. nov. 16. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!