Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Finom női parfümök? 19/L

Finom női parfümök? 19/L

Figyelt kérdés
Valami igazi jó kis őszi-téli parfümöt keresek egyébként, ami finom lágy és a hidegben is finom illata van. Inkább a kifinomult, lágy, nőies illatokat keresem, nem szeretem a nagyon fűszeres és fennhéjázó parfümöket. Avonból az attraction és a luck for hert is nagyon szeretem, illetve Ariana Thank u nextesét is, de már unom, ezekhez hasonlókat tudtok ajánlani? Szagolgattam a rossmannban is meg a dmben is de egyszerűen olyan mintha mind már be lenne dohosodva.. így sok mindenre nem jutottam. Douglasban is szagoltam a black opiumot meg Sí parfümöket de egyszerűen milliomos nagyi szaguk van xd

2021. aug. 5. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Lady million. Imádom.
2021. aug. 5. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
YSL Black Opium, Britney Spears Fantasy
2021. aug. 5. 18:08
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Jah ezeket a nagyiszagokat én sem tolerálom.

Amit most nagyon szeretek, az a Yardley Sweet pea-bluebell. Könnyed, édeskés-virágos. Nem "tucatszag", mert szerintem alig ismerik még ezt a márkát nálunk, de minden Müllerben kapható.

Ami szintén nem tucat (még), a Ritualstól a Sakura. Douglasban kapható, finoman gyümölcsös-édeskés, a korosztályodnak pont ideális.

Ha tucatszagok, akkor a Victoria's secret meg a Women'secret illatokat tudom javasolni, vannak köztük jók, pl a vaníliás meg kókuszos illatok, a Rush, a Pure Seduction nekem nagyon bejöttek.

Ha budapesti vagy, esetleg a Body Shopnál nézz körül, vannak finom könnyű, fiatalos testpermetek, nekem több is tetszett közülük, végül a Matcha-Lime-ot hoztam el, tipikus nyári friss illat.

2021. aug. 5. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem az első szériás Ariana Grande parfümök a kedvenceim. Az Ari, a Sweet Like Candy és a Moonlight.

Ha ezek az édeskésebb illatok tetszenek, akkor Britney Spears Fantasy illatait tudnám ajánlani, mert hasonló arányban keveredik benne a szexiség és a gourmand jegyek. Midnight Fantasy, Hidden Fantasy, Circus Fantasy - mindet nagyon szeretem. Annak ellenére, hogy olcsó illatok, messze nem gagyi minőségűek. Erőteljes és meglepően tartós az összes.

Még a Victoria’s Secret testpermeteket is ajánlom. Nekem a kedvencem a Bare Vanilla, de a Love Spell és a Coconut Passion is nagyon finom.

2021. aug. 5. 22:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, valamelyik nap majd beszabadulok a müllerbe és végig szagolok mindent (nem mintha eddig nem ezt csináltam volnaxd). Egyébként a victoria's secretből nekem a rush volt meg és most megvettem a bare vanilliat is de nekem az a bőrömön kicsit kesernyéssé válik aztán pedig egy fél óra elteltével elviselhető. De a love spell nekem is nagyon tetszik csak az nagyon nyári én meg már próbálok nagyon az őszre hangolódni mert ah imádom az őszt. Kár hogy tényleg nincs valami olyan parfüm is ami kifejezetten passzolna ehhez a vibehoz. Most szemezgetek a Shawn Mendes Signature 2vel is mert igaz kicsit fás de őszre hajazó jegyei vannak. :) De kell egy kifinomult nőies is mindenképp. Majd updatelek🥰
2021. aug. 5. 23:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ősz, akkor Ariana Grande Cloud illatát is tudom ajánlani.

Nekem a gyümölcsös-mályvacukros Ari után ez a kedvencem, mert habár ez is édes, pont olyan friss illata van, mint az őszi szellőnek.

2021. aug. 5. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Carolina Herrera Good Girl
2021. aug. 6. 16:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom még egyet se kostoltam xD
2021. aug. 6. 19:53
 9/12 A kérdező kommentje:

A cloudot próbáltam mert az egyik barátnőmnek is olyan van és az ő bőrén iszonyat jól áll, így valószínüleg az én feromonjaimmal van a baj de hogy rajtam olyan büdösxd nem tudom megfogalmazni de egyszerűen szörnyű. Most találtam az új avon katalógusban egy maxima parfümöt illetve elmegyek megszagolni az ajánlásokon kívül a burberry my burberry blacket mert azt is nagyon dicsérik🥰

Ma egyébként megint megpróbálkoztam a bare vaniliaval és nekem annyira émelyítő, hogy iszonyat hányingert okozott nálam. Pedig nagyon szerettem volna szeretni azt a testpermetet☹️

2021. aug. 6. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:
A Bare Vanillát én is nagyon akartam szeretni, de nekem a boltban kifújva büdös volt. Lehet, hogyha magamra fújom és megvárom, hogy lecseng, akkor finomabb. Azt tippelném, hogy ezekhez az olcsóbb parfümökhöz valami olcsó szintetikus vaníliaszagot használnak, ennél a parfümnél meg pláne kiérződik ez, hiszen nincs fejillat meg semmi, csak a csupasz vaníliaszag.
2021. aug. 6. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!