Finom női parfümök? 19/L
Jah ezeket a nagyiszagokat én sem tolerálom.
Amit most nagyon szeretek, az a Yardley Sweet pea-bluebell. Könnyed, édeskés-virágos. Nem "tucatszag", mert szerintem alig ismerik még ezt a márkát nálunk, de minden Müllerben kapható.
Ami szintén nem tucat (még), a Ritualstól a Sakura. Douglasban kapható, finoman gyümölcsös-édeskés, a korosztályodnak pont ideális.
Ha tucatszagok, akkor a Victoria's secret meg a Women'secret illatokat tudom javasolni, vannak köztük jók, pl a vaníliás meg kókuszos illatok, a Rush, a Pure Seduction nekem nagyon bejöttek.
Ha budapesti vagy, esetleg a Body Shopnál nézz körül, vannak finom könnyű, fiatalos testpermetek, nekem több is tetszett közülük, végül a Matcha-Lime-ot hoztam el, tipikus nyári friss illat.
Nekem az első szériás Ariana Grande parfümök a kedvenceim. Az Ari, a Sweet Like Candy és a Moonlight.
Ha ezek az édeskésebb illatok tetszenek, akkor Britney Spears Fantasy illatait tudnám ajánlani, mert hasonló arányban keveredik benne a szexiség és a gourmand jegyek. Midnight Fantasy, Hidden Fantasy, Circus Fantasy - mindet nagyon szeretem. Annak ellenére, hogy olcsó illatok, messze nem gagyi minőségűek. Erőteljes és meglepően tartós az összes.
Még a Victoria’s Secret testpermeteket is ajánlom. Nekem a kedvencem a Bare Vanilla, de a Love Spell és a Coconut Passion is nagyon finom.
Ha már ősz, akkor Ariana Grande Cloud illatát is tudom ajánlani.
Nekem a gyümölcsös-mályvacukros Ari után ez a kedvencem, mert habár ez is édes, pont olyan friss illata van, mint az őszi szellőnek.
A cloudot próbáltam mert az egyik barátnőmnek is olyan van és az ő bőrén iszonyat jól áll, így valószínüleg az én feromonjaimmal van a baj de hogy rajtam olyan büdösxd nem tudom megfogalmazni de egyszerűen szörnyű. Most találtam az új avon katalógusban egy maxima parfümöt illetve elmegyek megszagolni az ajánlásokon kívül a burberry my burberry blacket mert azt is nagyon dicsérik🥰
Ma egyébként megint megpróbálkoztam a bare vaniliaval és nekem annyira émelyítő, hogy iszonyat hányingert okozott nálam. Pedig nagyon szerettem volna szeretni azt a testpermetet☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!