Finom női parfümök? 19/L
Figyelt kérdés
Valami igazi jó kis őszi-téli parfümöt keresek egyébként, ami finom lágy és a hidegben is finom illata van. Inkább a kifinomult, lágy, nőies illatokat keresem, nem szeretem a nagyon fűszeres és fennhéjázó parfümöket. Avonból az attraction és a luck for hert is nagyon szeretem, illetve Ariana Thank u nextesét is, de már unom, ezekhez hasonlókat tudtok ajánlani? Szagolgattam a rossmannban is meg a dmben is de egyszerűen olyan mintha mind már be lenne dohosodva.. így sok mindenre nem jutottam. Douglasban is szagoltam a black opiumot meg Sí parfümöket de egyszerűen milliomos nagyi szaguk van xd2021. aug. 5. 16:47
12/12 A kérdező kommentje:
#10 amúgy igen ebbe nem gondoltam bele, de érdekes mert a bare vanilla noir sokkal jobb illatú, de abból már csak a teszter volt és azt nem engedték hogy megvegyem pedig alig volt belőle kifújva..
De egyébként idővel sem lesz jobb ugyanolyan kesernyés művanillia szaga van csak valakinek jól áll valakinek nem.
2021. aug. 7. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!