Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kriptovalutáknál sztendert...

Kriptovalutáknál sztendert egyformán esnek tök mindegy mit veszel, kiváncsi kifinomult csalás negatív tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az idei nagy esésnél tök mindegy mibe raktad a pénzed az összes egybehangzóan esett. Ma néztem az árfolyamokat és kivétel nélkül az összes coin 6 ból 6 ami nekem van teljesen ugyan úgy mozgott. Teljesen kölönböző projektek! Mindegy mibe rakod a grafikonon szépen látszik hogy kétségtelenűl egy valakik rángatják az összeset. Tök egyértelmű hogy ugyan azok rángatják a coinokat. A mai grafika olyan hogy egymásra rakhatod őket. Kétségkívül rajzolja ki hogy kő keményen projektől függetlenűl manipulált az egész ahogy van. Ha nem fiatra váltod, vagy stabilcoinra, a BNB, BTC, ETH húzza magával az egészet. Mesterséges pump and dump az egész piac. Szó sincs arról hogy egyik projekt esik a másik meg emelkedik. A HODL baromság amit annyira éltetnek egyesek negyedére verte a portfoliómat. Veszteséges az egész úgy ahogy van. Horrorisztikus utalási és váltási költségek. Amikor próbáltam kicsit forgatni olyan költségeket kaptak le hogy a nyereségből veszteségbe vágott. Bittrexen 10.000ft ot volt pofályuk lekapni egy KSM utalásra, amit hálózaton belül pár forintért ment. Sunyi videósok a Youtubeon, válogatott hamis képet festő kommentekkel. Három coinokat reklámozó (influenzer) videója alá írtam a komment egyiknél sem jelent meg! Kíváncsi vagyok a negatív tapasztalatokra, HODL, váltás, utalás, trade, stb…

2021. szept. 7. 23:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ráadásul ez a jelenlegi árfolyamon. A btc volt már 60k fölött is. Az eth pedig 4400 körül...
2021. szept. 10. 18:33
 22/34 A kérdező kommentje:
#19 pontosan ismerem a top coinokat, ezekben van a pénzem! Láttam a szép grafikonokat, próbáltam a legalján venni. A mostani esénél olyan coinba van a pénzem ami a legjobban teljesített! Hiába vettem az előző nagy esésnél egy deka haszon nincs, sőt mínuszban vagyok! Aminél volt egy kis plusz, mesterien esett úgy vissza hogy semmi nem maradt belőle. A probléma itt hogy nem számít mennyire menő a projekt mert egyszerre rángatják őket. Mesterségesen túlpumpálják őket, majd a léceket okosan húzzák ki. Hogy érdekes legyen a történet amikor befektettem az adott coin ilyen grafikát írt le mint az ADA. Etherummal nem lehet bukni, de még mekkorát lehet ha nem jó olcsón vásárolsz be! Forgatom farmolásba és stakingbe, egy deka haszon nincs rajta! Tudod mi a probléma, hogy közel fél év után villágos hogy tök mindegy mibe rakom, mert egységesen úgy megrántják hogy nem működik a különböző coinokkal való kompenzáció! Gratulálok, ez mesteri ahogy egységesen ami csak létezik coin így lehet rángatni! Nem hiszem el ha nem magam látom!
2021. szept. 10. 18:54
 23/34 anonim ***** válasza:
27%

Nekem már egyértelmű, hogy tradelsz ide-oda, ész és tudás nélkül, nem tudsz nyugton megülni, a fee-k meg még jobban lefelé húznak. Ráadásul a HODL-ról meg azt hiszed, hogy azt jelenti, hogy két hónapig tartasz valamit. :D

De kellenek az ilyen bohócok is a piacra, ők dobják össze a pénzt az erőskezűeknek.

2021. szept. 10. 21:38
 24/34 A kérdező kommentje:
#23 Nem tradelek, megvettem lestekeltem és tartottam. A stekeből nem lehet csak úgy kivenni mivel 1 hetet kell várni mire hozzáférhető lesz, van ahol rosszab, van ahol jobb. Pont erről beszélek hogy ez volt a baj. A legelején drágán vettem. Elkezdett minden becsúszni én meg tartottam. Nem voltak nagyobb visszaesések a coin történelmében. Először lefelezte, jött mégegy esés ami negyedelte az értékét. Júniustól ha eladhattam volna fiat pénzért augusztusban ha visszaveszem akkor nyerek nagyot. Előtte 10.000ft nyereség fel utána csak le! Most ugyan ez már olyan coinál amit fele esésnél vettem. 1 éve semmi nyereség. A másodigat is úgy visszavágta hogy innentől már az is csak veszteséges ha lejebb megy. Mindezt úgy hogy stakelve és farmolva van! Úgy csökkent eddig az értéke hogy tök mindegy hány % plusz coint adtak abból semmi nem látszik meg! Nem shitcoinok hanem nagy projektek komoly csapattal mindegyik mögött.
2021. szept. 10. 22:33
 25/34 anonim ***** válasza:
26%

Ha 1 éve szálltál be top coinokba, akkor NEM lehetsz mínuszban, hacsak nem csináltál sorozatosan irgalmatlan hülyeségeket. Vicc az egész poszt. Másold be ide a trade-jeidet, írd le konkrétan mit vettél és adtál. Fogadjunk, hogy vagy shitcoinokat vettél, vagy tradelgettél, marginoztál, shortolgattál.

Ha mégis igaz a sztori, akkor a legjobb valóban hagyni az egészet a francba. Szinte lehetetlen volt pénzt veszteni 1 évvel ezelőtti nem teljesen retardált beszállóval, és neked mégis sikerült valahogy.

365d BTC: +370%, ETH +810%. Ha csak a portfóliód negyedét ezekbe tetted, fizikailag képtelenség volt buknod, bármilyen szarra is verted el a maradék háromnegyedet. Ha nincs se BTC-d, se ETH-d egyáltalán, akkor egy elvetemült shitcoinvadász vagy, és így jártál, szopó. Nem véletlen mondja mindenki, hogy diverzifikálj, és tarts a fő duóból is.

2021. szept. 11. 00:30
 26/34 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó akkor biztos én is shitcoinokat vettem, és nem is volt esés LOL...: UNISWAP, KSM, Poladot, Filecoin.:) Látványos zuhanásba kezdtek idén sorban az összes nagy! Ugyan így jártam KSM és DOT. KSM picit több mint a felét éri. Polkadot valahol 5. hónapban vettem „mert olcsó lett”, stabilizálódott kis ideig majd tovább feleződött. Az mondjuk most áll ott amiért megvettem, úgy hogy azt féláron vettem! Polkadotot már nem is tudom stakingelni, úgy megemelték a minimális limitet hogy az már vicc.
2021. szept. 11. 02:05
 27/34 anonim ***** válasza:
4 éve vettem a lehető legrosszabbkor. Azóta hodl. Most legmélyebb esésnél is duplán voltam.
2021. szept. 11. 06:45
 28/34 anonim ***** válasza:
14%

#26 Csakhogy te nem 1 éve vettél, hanem idén tavasszal, a bullrun közepén.

A Filecoin amúgy shitcoin. Ha nem értesz egyet, írd le saját szavaiddal, hogy szerinted miért nem az, és miért volt racionális dolog venni belőle. 9 milliárd dollár a market capje, te ennél is drágábban vetted. Miért?

2021. szept. 11. 13:07
 29/34 A kérdező kommentje:
Várnék arra választ hogy le van stakelve az összes coinom. Alkalmanként 8000-20000ft os esések nem ritkák. Kiveszitek apránként ha többet ér amiért vettétek. Kiveszitek egyszerre. Vagy mégis erre mi a fene a jó stratégia, mert nem látom a jó stratégiát! Lassú inflációt látok meg azt hogy tartsam, de hogy hogy is kellene kivenni hát semmi tanács. Nagy cégeknél úgy látom apránként vesznek és adnak el. Itt nekem acsarkodtok, de képtelenek vagytok az alap kérdére válaszolni ami erre irányúl!
2021. szept. 13. 07:57
 30/34 A kérdező kommentje:
Várnék működő stratégiát, annyi hogy nagyobb eséseknél apránként venni? Eladni mindig kicsit ha magasan van. És ha esik hozzávenni mindig kicsit? Vagy mégis hogy a francba stabilizáljam a pénzem?
2021. szept. 13. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!