Magyarországon meg lehet keresni nettó 400.000 ft-ot? Érettségivel, gyerek nélkül.
Figyelt kérdés
Pest megyében élek, de vidéki vagyok, nincs jogsim. Van erre a bérre esély? Ha igen, mivel?
Bűnözés, prosti etc nem érdekel. Amúgy se csaj vagyok.
2021. szept. 7. 21:06
12/17 anonim válasza:
Lazan, barmilyen piackepes szakmaval ezt meglehet, viz gaz villanyszerelo, klimas, informatikus stb stb stb
13/17 anonim válasza:
Mivel nem tanultal kb semmit ezert ne is varj magas fizukat. Talan a 8 altalanost kijaro ciganyoknal meg kvalifikaltabb vagy de egyebkent van meg millio hasonloan kepzetlen munkaero a piacon ergo nem vagy tul ertekes.
14/17 anonim válasza:
És mi gátol meg abban, hogy beíratkozz egy főiskolára és diplomát szerezz? Diplomával a kézben sokkal könnyebben elérhető a 400 ezer.
15/17 anonim válasza:
Budapesten a segedmunkasok ennyit kapnak
16/17 anonim válasza:
meg.. de nem alkalmazottként és nem a 0 tudásra.
17/17 A kérdező kommentje:
Átlagban kérdeztem, nem magamra vonatkozóan. Nekem ez most nem elérhető, ideáig magamtól is eljutottam, sértegethettek akárhogy.
2021. szept. 8. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!