Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért olyan drága a lángos a...

Miért olyan drága a lángos a Balatonon? Ez Orbán miatt van?

Figyelt kérdés

2021. aug. 15. 15:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
39%
23, ez nagyon egyszeru óvodás felfogás. Igen, itthon 1000 forintból tudunk sütni 15 db lángost, mert csak a hozzávalókat nézed. Nem akarsz belole profitot csinalni, nem szamolod a helyberlest, az áramot, az alkalmazottak fizetését. Persze lehetne 200 forintert adni de az kinek érné meg? En amikor Balatonon nyaraltam, vettem 1500ert egy gyros tálat (itthon is annyi) cserebe egesz nap tele voltam. Az ilyenekre h kukorica, lángos, sor, ra se nezek, mert nem akarom megvenni ennyiért, de nem is pofázok, mert tudom mennyibe kerül. Megfozom otthon a kukit, megveszem boltba a sort stb meg van oldva. Senki nem kötelez ra, hogy ott vasaroljatok. Megis mindenki megveszi aztan panaszkodik.
2021. aug. 27. 13:34
 32/38 anonim ***** válasza:
38%
itthon is annyi=Budapesten
2021. aug. 27. 13:35
 33/38 anonim ***** válasza:
60%
mert tudom miert kerül ennyibe* sorry
2021. aug. 27. 13:35
 34/38 anonim ***** válasza:
61%
Én azt nem értem, hogy aki ennyire panaszkodik, hogy milyen drága, az miért nem nyit a Balatonnál egy büfét és árulja feleannyiért a cuccokat? Hiszen ha 900 forintból a fél utcának lehet sütni lángost, akkor a mostani árak feléért ugye egyrészt hatalmas sor állna mindig, másrészt meg a nyereség is hatalmas lenne...
2021. aug. 27. 13:58
 35/38 anonim ***** válasza:
37%
Repülne is a molotov arra a bódéra amelyik így alávágja a többinek az árát. Meg aztán ki tudja, ma mennyi védelmi pénzt kell fizetniük, hogy működhessenek
2021. aug. 27. 15:06
 36/38 anonim ***** válasza:
50%

Beleszámolhatjuk itt a dolgokba még a vendéglátós dolgozók levegővételi díját is, akkor is a pofátlanság netovábbja megy. Ez ENYIRE egyszerű!!!

Lehet itt szajkózni, hogy júúúj a sok buta vevő nem éerti hogy a bérleti díj, a fizetések, az energiadíj, a fa..om éves bérleti díjának az adója, akkor is egy lángoson kb 200 - 300 - 400% a haszon, nehogy már a balatoni (max szakmunkás végzettségű) vendéglátós kötsög ne BMW terepjáróval járjon! Hát hogy képzeljük mi ezt??? :)

2023. júl. 1. 19:21
 37/38 anonim ***** válasza:
51%
Te komolyan azt hiszed, hogy ha egy lángosért kifizetsz 1000 forintot, akkor abból 660-750-800 forint a vendéglátós kötsög zsebében marad? Akkor miért nem vagy te is vendéglátós kötsög, ha ez annyira jövedelmező, és legfeljebb szakmunkás végzettség kell hozzá?
2023. júl. 1. 20:14
 38/38 anonim ***** válasza:
55%

Tavaly megfogadtuk, idén betartjuk: nagy ívben elkerüljük a Balatont!

Irány: Kréta

2023. júl. 1. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!