Mit szoktatok enni a piacon vagy a strandon/balatonon?
Télen, piacon hurka, kolbász, lángos
Nyáron strandon kukorica, lángos, palacsinta
Pizzát este vacsorára eszünk nyaraláskor, de azt akkor nem ilyen talponállóban, hanem pizzériában.
Amit viszont én a strandokról hiányolok, azok az egészségesebb, alacsony kalóriás kaják: saláta, fagyasztott joghurt gyümölccsel, grillcsirke, ilyesmi. Néha tényleg semmit se lehet kapni, ami ne lenne tele kalóriával.
Kukoricát vagy palacsintát szoktam valami fagyos innivalóval, olyen melegben nekem nem mennek le ezek a kaják. Este felé amikor kezd kicsit hidegebb lenni szoktam pizzát meg lángost.
Egyetértek 2es. Nem is az hogy annyira érdekelnek a kalóriák hanem néha tényleg jól esne valami nem túl zsíros könnyebb kaja.
Kukorica meg palacsinta. És reménykedem, hogy nem leszek rosszul a palacsintától... A krumplit át se sütik, csak odavágnak egy forró olajban tocsogó nyers adagot 500-ért (a strandon). Én meg visszaadtam és visszakértem a pénzt :D
Piacon inkább hurka-kolbász, hal elvitelre. Ott azért jobban átsütik a dolgokat.
Piacon, Laci konyhája! Kolbász, mustárral, friss puha szelt kenyérrel, esetlek savanyúsággal és "napközis" teával.
Strandon hekk, hamburger, sültkrumpli, saláta. (ez a magyar strand)
6-os előző vagyok. Mi van, hogy csak azért megyünk a piacra, hogy ott ehessünk. Tényleg nagyon finom. :)
Ettől függetlenül 26 éves korom előtt én sem ezér mentem a piacra, sőt piacra sem jártam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!