Hogyan lehet bitcoin pénztárcát nyitni és hogyan lehet megnézni, hogy egy adott btc pénztárcának mennyi az egyenlege?
32 az hogy nem nyúlt az első ezer (vagy millió már nem is tudom) bitcoinjához, gyanitja hogy halott De jó eséllyel van neki még pár millió csak azt nem tudjuk...
Az is lehet hogy tervbe van véve a megjelenése, ha valami miatt ez a lépés válik szükségessé.
Javítsatok ki légyszi, hogy jól emlékszem-e, hogy a kezdetek kezdetén még nemcsak bányászni lehetett, hanem pénzzel is be lehetett szállni a rendszerbe és bitcoint kaptál érte?
100 dolcsiért 1000 bitcoin rémlik nekem, de 11-12 év távlatából lehet, hogy hiányos az emlékezetem.
Továbbá emlékeztek arra a floridában élő magyar informatikusra, aki szintén jó régen 10.000 bitcoinért rendelt egy pizzát? Mi vihet rá valakit, hogy nyilván jól fizető állása van ott kint, volt is bányászott bitcoinja egy csomó és nem vár vele, hanem elcseszi pizzára. Ennyire nem hitt az egészben?
Erről a pénzes dologról nem tudok, szerintem csak bányászni lehetett.
Azt nem tudom hol élt és magyar volt-e, de igen, volt aki 10000 bitcoint fizetett egy pizzáért. Nos, az elég régen volt, senki se gondolta hogy hú mennyit fog érni egyszer, vagy, hogy egyáltalán lesznek más crypto -k is. Biztos csak azt gondolta, hogy hmm ingyen pizza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!