Bittrexen, Coinbaseon, Exodus pénztárcában lehetnek hamis altcoinok amit csalók készítettek?
Leírnám a technikai véleményem ezekről a coinokról. Elnagyolt fosok. És egy szégyen hogy 10 év allatt Bitcoin, Etherum egy olyan fizetőeszköz aminél nagy költségekkel müködik az utalás, kis összegekkel nem működik az egész.Szégyen hogy idáig nem csak hogy fenntmaradhatott hanem vezető coin lett. 2000ft értékben küldtem pl etherumot 600Ft ot lekopasztott költségekre, ezek aztán modern fizetőeszközök! Az informatikai világban történyő gányolás, sunyiskodás tipikus példája. Kis összegekkel, ingyen utalással kéne működnie percek alaatt evvel a decentralizált technikai hátérrel. Illetve szinte kiflit kéne tudni rajta venni a boltban egy mobiltelefon segítségével. Tisztázzuk hogy nem a butaságom miatt fizettem sokat, hanem mert egy lehúzós szemét az egész! És a leg kevésbé sem alkalmas ilyen formában valódi napi szintű használatra, és valódi széleskörü terjedésre. Ezek marhára tőzsdei meg egyedi cégek coinjai. 1 nap alatt képes lezuhanni 100.000ft ról 50.000ft ra pl az értéke. Nem csak utalásra de váltásnál is horror összegeket kopasztanak le. Ezt kombináljuk a webes felületekkel amiknek ha kiadsz egy utasítást hülyeséget csináll, vagy meg sem csinálja amit kérsz. 2 kriptotőzsde Bittex, Binance el sem fogadta a bankártyám. Az egyiknél bittex bankszámlára vissza utalni sem lehet.
100.000ft ért vettem coint. A binanceon akartam venni, el sem fogadta a bankártyám. A coinbaseon tudtam vele megvenni. Majd Bittrexen váltani. Ezt beraktam a binanceon egy heti 30% ot igérő Stackingkes dologba. 20.000ft költség ment rá el! Tele vannak ezek az oldalak shitcoinokkal amiket nagy pénzekkel bizonyos körök pumálnak majd egyszerre kihúzzák a pénzt és a béka feneke alá esik! A legnagyobb coinál is ha a csúcson veszed meg napok alatt úgy lezuhanhat hogy évek mulva sem megy arra a szintre fel az ára hogy a befektetett összeget visszanyerd. Ilyeneket csak az vegyen akinek nagyon kell egy adott szolgáltatás. Vagy nem gond neki hogy amit befektetett abból lehet hogy bizony semmit, vagy a töredékét látja viszont. A Stop limit funkció nem ér túrót sem. Ha megveszed esik és kiütöd vele a pénzed veszteség. Ha nő a pénzed és idő előtt kiütöd a költséget nem fedezi imere a kiütésnél átváltod. Azóta 2 hét alatt daytradingel 100.000ft ból lett 20.000ft Stop limit segítségével. Ha van 20%-os nyereséged azt a 20%-ot simán le is kopasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!