Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy hogy Magyaro...

Csak én érzem úgy hogy Magyarországon egyszerűen baromi sok minden hirtelen elkezdett gazdaságtalan lenni, és abszolút profit nélkülivé válni?

Figyelt kérdés
Kihangsúlyozom: érzem. Logikailag még nem vezettem le, bár ha megteszem lehet fejbe is lövöm magam. Arra gondolok, hogy gazdaságilag nem sok mindenben van biznisz Magyarországon. Vagy én gondolkodom rosszul? Az infláció és drágulások miatt, jelenlegi fizetések elértéktelenedése.

2021. júl. 27. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

9. Lehet h nrm balazska, de heti 2-3 ilyenvkerdes van h mi ertelme az eletnek ha csak dolgozunk hazamegyünk alszunk etc.

Azert vagy ember, h saját magad iranyítsd az életed!

Ha nem jó ami most van, akkor változtass! Ne sodródj és panaszkodj... ne legy kifogásgyáros! Semmi ertelme másokat hibáztatni. Nem visz előre.

2021. júl. 27. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez már régóta így van, nem most történt, és nem hirtelen.
2021. júl. 28. 00:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Bazsi azon nem te keresel, ha vásárolgatsz magadnak és elhasználod, elfogyasztod ezen dolgokat, így profitod sem lehet belőle!
2021. júl. 28. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!