Posta vámügyintézés, külföldről rendelés tapasztalatok? Én egy 6 dolláros aliexpressről rendelt kábelre +1710ft vámkezelésit fizettem áfával! Az meg hogy? Átvert a posta? Legközelebb kérjek tételes névreszóló számlát vagy ez mostmár ennyi lesz?
átvert, úgy mint sok más embert
tele van a net panasszal, hogy alapból furán számolják az áfa-t, plusz hiába fizetes meg az Alinak, újra felszámolják a már áfa-val növelt összegre
én gondolkoztam felülvizsgálaton, de nem érdekel, kifizetem, és többet nem rendelek
#1 te vagy tájékozatlan, világosan kiderül a számokból, hogy a 6 dolláros cucc 27%-a + 400 ft vámeljárási díj nem 1710 forint
ez kb 3. osztályos matek
Hónapok óta tele van ezzel a média! Megszünt a vámmentesség és áfát is kell fizetni. Senki nem vert át, te vagy tájekozatlan!
Nem ez a kérdés te gyökér! Tisztában voltam azzal hogy fizetni kell az nem világos, hogy ez az 1710 forintos összeg, mégis hogyan jön ki?
Mert a táblázatokba nem ez az összeg szerepel!
"én gondolkoztam felülvizsgálaton, de nem érdekel, kifizetem, és többet nem rendelek"
Hát de ez azért milyen már, hogy szakadjon meg a posta meg a nav is..
Szerinted ha a Szerbekhez érkezne a cucc is lenne ez a lehúzás? Szerbia Eu-s már?
Hol írnak 400 ft-ot?
Sávos vámkezelesi ktsg va a hivatalos oldalakon.
3500 ft átlagosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!