Mennyire jogos, ha szabadnapomon elutasítom hogy bemenjek?
Figyelt kérdés
Ma volt egy olyan eset, hogy hívtak reggel 6-kor, hogy érjek be 8-ra. Programom lett volna, elég fontos, de mivel valami újdonságot kellett megtanulnom így bementem, és a programomat dobhattam is a kukába, a szabadnapommal együtt. Köteles vagyok ilyenkor bemenni, vagy ha gyakran mondok nemet mert valami fontosabb dolgom van akkor van joguk emiatt kirúgni?2021. júl. 13. 14:58
11/12 anonim válasza:
Én nem mentem volna be.
Szabi alatt a családtagjaim azt fogják mondani a telefonba, hogy ilyen nevű embert nem ismernek.
:-)
12/12 anonim válasza:
Engem egyszer próbáltak meg aznapra/másnapra behívni (amúgy meg is tehették volna és az indok kellőképp megfelelt), de épp amerikai körutazáson voltam (tényleg)... így hát érthető okokból nem tudtam tejesíteni a kérést :D (így kerestek helyettem mást akit behívhatnak szabiról. Vele rosszabbul járt a cég, mert amúgy magasabb a fizuja :D)
Amúgy bementem volna, ha itthon vagyok, mert aznapra akkor dupla fizetés járt volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!