Ha felvesznek dolgozni akkor 1 hét mulva kivehetek 1 szabadnapot?
Nagyon értelmetlen a kérdés, de :
Életem 1. munkahelye lenne, most adnám be az önéletrajzomat. Nem tudom hogy megy ez hogy azonnal kezdhetek e vagy egy hét mulva, de április 29. én van a nővérem esküvője. Amin feltétlenül ott leszek. A kérdésem tehát arra irányul hogy ha elvileg akkor pont dolgoznék akkor 1 szabadnapot ki lehet kérni? Vagy fel sem vesznek addigra és majd 2 hónap mulva kezdhetek csak? Hogy megy ez? Életem 1. munkahelye lenne.
Köszi
Először is Ápr. 29 szombat, miből gondolod, hogy dolgoznál?
Másodszor nagyon kevés helyen futnak át a felvételek ilyen rövid idő alatt (kvalifikált munkahelyekre szinte soha)
Harmadszor pedig jogilag lehetséges, de én erősen javaslom, hogy már az aláírás környékn jelezd, hogy ez az egy nap neked fontos családi esemény és kivennéd ha amúgy munkanap lenne.
Én nem az interjún szólnék, hanem amikor felajánlanak valami állást és mész aláírni, hogy ezen az 1 napon nem érsz rá, úgy csinálják helyből a beosztást.
Ha már az interjún szólsz magad alatt vágod a fát.
interjún kell szólni, amikor megkérdezik, mikor tudsz kezdeni
ez semmi hátránnyal nem jár,ahol meg igen, oda eleve el se kell menni dolgozni
Csak nem ibiden?
Ott normálisak. Nem lesz ebből Gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!