Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha felvesznek dolgozni akkor...

Ha felvesznek dolgozni akkor 1 hét mulva kivehetek 1 szabadnapot?

Figyelt kérdés

Nagyon értelmetlen a kérdés, de :

Életem 1. munkahelye lenne, most adnám be az önéletrajzomat. Nem tudom hogy megy ez hogy azonnal kezdhetek e vagy egy hét mulva, de április 29. én van a nővérem esküvője. Amin feltétlenül ott leszek. A kérdésem tehát arra irányul hogy ha elvileg akkor pont dolgoznék akkor 1 szabadnapot ki lehet kérni? Vagy fel sem vesznek addigra és majd 2 hónap mulva kezdhetek csak? Hogy megy ez? Életem 1. munkahelye lenne.

Köszi

2017. márc. 29. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, felőlem kivehetsz, megengedem. De hogy a munkáltatód megengedi-e, arról senkinek fingja nincs rajtuk kívül.
2017. márc. 29. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Először is Ápr. 29 szombat, miből gondolod, hogy dolgoznál?

Másodszor nagyon kevés helyen futnak át a felvételek ilyen rövid idő alatt (kvalifikált munkahelyekre szinte soha)

Harmadszor pedig jogilag lehetséges, de én erősen javaslom, hogy már az aláírás környékn jelezd, hogy ez az egy nap neked fontos családi esemény és kivennéd ha amúgy munkanap lenne.

2017. márc. 29. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem annyira "komoly ,diplomás" munkahely nehogy félre értsétek. Egy gyárrol van szó. Azért gondolom hogy munka lenne nekem arrol mert úgy van a beosztás hogy 3nap 12 órában reggel 6 tol este 18 ig aztán 3 nap szabadnap. Utána 3 napig 18 - 06 ig aztán megint 3 nap szabad. De főleg arra vagyok kíváncsi amit mondtál, hogy ha most beadnám és egész véletlenűl felvennének akkor vajon mikortól kell majd menni?
2017. márc. 29. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Interjún előre szólsz, hogy neked 29.-ére már családi programod van, de ettől függetlenül bármikor tudsz kezdeni
2017. márc. 29. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

Én nem az interjún szólnék, hanem amikor felajánlanak valami állást és mész aláírni, hogy ezen az 1 napon nem érsz rá, úgy csinálják helyből a beosztást.

Ha már az interjún szólsz magad alatt vágod a fát.

2017. márc. 29. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

interjún kell szólni, amikor megkérdezik, mikor tudsz kezdeni

ez semmi hátránnyal nem jár,ahol meg igen, oda eleve el se kell menni dolgozni

2017. márc. 29. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak nem ibiden?

Ott normálisak. Nem lesz ebből Gond

2017. márc. 29. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennyi, ahogy írják. Szólj interjún, hogy aznap nem jó (akár indokold is meg, hogy lássák, nem sörözni mész a haverokkal, ami három hetente egész napos szombati program), de különben bármikor tudsz kezdeni.
2017. márc. 30. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Interjún kell szólni, ugyanis akkor kérdezik meg mikor tudsz kezdeni...
2017. ápr. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!