Rendelkezel megtakarítással?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idő alatt jött össze, és mennyi? Kort is írjatok. kö.szi ?2010. aug. 26. 21:55
1/9 anonim válasza:
Kb. 280.000 Ft. Tavaly december óta, mióta dolgozom. Ha nem vettem volna meg eleinte minden fisz-fa.szt, akkor jóval több lenne. :) Mióta saját pénzből gazdálkodom, sokkal inkább nehezemre esik kiadni a pénzt. Ezzel szerencsém van, nekem nem folyik ki a kezeim közül a lóvé.
21/L
2/9 anonim válasza:
Nekem volt 1,2M-om aztán vettem belőle egy CBR-t..:D 18/F
3/9 anonim válasza:
A pénzt nem "megtakarításba" raktam, hanem befektetésbe. Van három lakásom (ezeket bérbe adom), meg egy családi ház amiben élek. Emellett annyi pénz, amelyből kb. négy-öt hónap kihúzható előre, akkor is, ha minden bevételi forrás elapad.
4/9 anonim válasza:
Utolsó ezt hány évesen? 2. voltam..
5/9 anonim válasza:
96éves, mégis mit gondolsz 3lakás ára miből jön össze? max ha lop 1-2öt, örököl, esetleg lotto 5ösből.
6/9 anonim válasza:
Téged ki kérdezett? Faternak 40 évesen megvan ugyan ez mint a hozzászólónak annyi különbséggel, hogy a házon kívül 2 lakása van amiből a válság óta 1 van csak kiadva a másikra egyszerűen nincs albérlő.. Szerintem legközelebb olyan témához szólj hozzá amihez értesz is..
8/9 baranyi kálmanné válasza:
Sajnos nekem nincs, megtakarításom és ha így haladunk már lassan a hitelt se tudjuk fizetni. 35
9/9 anonim válasza:
Nekem van, 30 ezer :D 3 hónap alatt jött össze. És még növelni szeretném, havonta 10 ezerrel. Többel nem megy, még diák vagyok, részmunkaidős állásban.
Viszont van 300 ezer diákhitelem sajna, az első évből, amikor még felelőtlen voltam. Szóval még így is mínuszban vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!