Mennyit költetek havonta megtakarítással egybekötött élet és baleset biztosításra?
Ez igy van. Erre van a következő mondás:
Nem történt még veled semmilyen baleset vagy betegség? Akkor statisztikailag egyre közelebb vagy ahhoz, hogy történjen.
Már bocsánat de megvan az a kb. 10-20M Ft, ami arra kell, hogy a családod ugyanúgy éljen a halálod után, mint eddig?
Én elég sokat költök biztosítással egybekötött megtakarításokra. Nekem éves díjasaim vannak, meg van eurós is, ezért nem tudom pontosan az összeget hónapra bontva, de legalább 30000 ft-ot.
Egyébként pedig nekem is meggyőződésem, hogy takarékoskodni kell, megtakarítani pedig leginkább a hosszútávon, életbiztosításban érdemes. Egyébként miből fogunk megélni idős korunkban??? Netán a minimális állami nyögdíjból? Vagy taníttatni miből fogjuk a gyerekeinket? Persze nem mindegy, hogy milyen biztosítónak milyen programjába teszünk félre, az biztos.
Én egy nagy múltú, nem annyira ismert társaságot választottam már 5 éve, és egyáltalán nem bánom, sőt!
Úgyhogy csak gratulálni tudok ahhoz, hogy a megtakarításon gondolkozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!