Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szoktál borravalót adni az...

Szoktál borravalót adni az ételfutárnak?

Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 11:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
63%
Egyetértek Guglival. Én csak akkor szoktam adni ha többszöri alkalommal jön ugyanaz és mindig jól végzi a munkáját, illedelmes.
2021. júl. 26. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:

akkor elmondom,ha nem érted.

álljatok be futarnak és rájössz mér akkora baromság amit írtál.

szállítás közben nem azt böngészed a telodon mennyi pézt adott a csóka.

hanem próbálsz minél hamarabb oda érni a címre,hogy mindenki jól járjon.

mért és ha semmit sem adott akkor elszívsz még 2 cigit a haverokkal aztán csiga tempóban oda kúszol vagy hogy gondoltad ?

nagy észkombány vagy. :)

2021. aug. 25. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó! A kutyát se érdekli a futár nyomora. Nekem is pattogott futár, hogy miért nem kapott borravalót... Nos, késett, a kaja kihűlt, köszönni nem tudott, csak odanyögte mennyi lesz a kaja. Ilyen ótvar parasztnek mire fel adjak plusz pénzt? Nem ingyen dolgozik. Persze, jöttök azzal hogy a borravaló bele van kalkulálva a fizutokba, ami alapból nagyon gyatra. Erre csak annyit tudok mondani, hogy 1, rohadtul nem legális, lévén a zsebbe kapott borravaló után nem adóztok. 2, nem az én bajom, hogy nem bírtál elvégezni valami rendes szakmát, es csak erre vagy képes. Rohadtul nem vágna földhöz, de elvből sem adok/adtam, míg otthon éltem. Itt, Írországban, ahonnan rendelek, biciklis futárok járnak. Rohadt gyorsak, illemtudóak. Ők mindig kapnak. Étteremben dettó. De az otthoni aluliskolázott, köszönni sem tudó előembernek nem adok, ha otthon járok. Inkább odaadom egy hajléktalannak, neki nagyobb szüksége van rá.
2021. okt. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!