Szoktál borravalót adni az ételfutárnak?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 11:16
3/13 anonim válasza:
Igen, szerintem ez alap, ha rendesen végzi a munkáját!
4/13 anonim válasza:
Ha van nalam apro, akkor szoktam.
6/13 anonim válasza:
Netpincer go/Wolt eseten nem, kapnak eleg penzt borravalo nelkul. Ha etterem sajat futarja szallitja raadasul nem kell pluszba szallitasert fizetni akkor adok 200at.
7/13 anonim válasza:
Én is 200-300 Forint között szoktam adni mindig.
8/13 anonim válasza:
Na most nem leszek népszerű de abszolút nem alap a borravaló. Miért lenne az? Én sem kapok pedig jól dolgozok :D
Az alap az lenne ha adok online és megköszöni amikor kiér, de ez nem szokott megtörténni érdekes módon aminek a miértjét abszolút nem értem, hisz látja a pontos összeget amit adtam. Itthon ez nem divat de elvárás az van ám bőven.
9/13 anonim válasza:
Mondtam, hogy nem leszek népszerű de nem érdekel.
A száját kinyithatná és köszönömöt formázhatna... :D
10/13 anonim válasza:
Gugli teljesen igazad van, én se szoktam adni.
Én is keményen dolgozok és mégse ad senki, akkor én miért adnék bárkinek is.
Nem várom el hogy adjanak borravalót nekem, de cserébe tőlem se várják el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!