Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen tanácsotok van kezdő...

Milyen tanácsotok van kezdő Netpincéres futárnak?

Figyelt kérdés

1 hét múlva kezdem a futárkodást biciklivel Budapesten. Ez csak egy nyári diákmunka nekem (technikailag nem diákmunka KATÁs vállalkozó vagyok, de úgy kezem) majd egyetem mellett is csinálom, amíg a tanulmányaim megengedik és még pénzügyileg is megéri.

Van bármilyen tanácsotok?

Tényleg bármit leírhattok.

Pl.: Hol mentek el WCre ha abszolút szüksége? Ilyenkor szállítás közben csak elmentem, szünetet tartotok vagy le is vetetitek a műszakot magatokról? (A szünettartás rontja a statisztikát, de néhány művaszk levetetés pl.: lapos gumi miatt nem. Ezt ismerőstől tudom)

Stb... bármit leírhattok.

2021. jún. 30. 23:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Meki körül hiéna módjára gyülekeznek a futárok, hogy lecsapjanak egy-egy rendelésre. Mosdóba az étterembe járnak, míg összekészítik a rendelést.
2021. júl. 1. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!