Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy működik az ebay? Egy...

Hogy működik az ebay? Egy műszaki cikket vennék. Vám, mennyi lesz?

Figyelt kérdés

Próbáltam utánakeresni, de 10 évvel ezelőtti fórumokat találtam, amin már nem működő linkek vannak és azóta sok minden változhatott. És nincsenek olyan oldalak, ami tényleg totál kezdőknek ír az ebayről. Angolul nem tudok. Megkérem egyik ismerősöm, aki igen, hogy segítsen majd de az ebayhoz ő sem ért.

Szóval van a termék. Kb 30 ezer ft. És Oroszországból venném. Az eladónak csak pozitív értékelése van. Miket kell figyelni a termék adatlapon?

Kettő orosz hirdetőnél is van ez a termék az egyikhez "Economy International Shipping" van írva szállításnak, ez van odaírva:

Shipping and handling US $5.00, Each additional item Free,To Hungary, Service Economy International Shipping.

Mit jelentenek ezek?

Másihoz ez van írva:"Standard International Shipping"

Shipping and handling US $10.00, Each additional item Free,To Hungary, Service Standard International Shipping.

Mit jelentenek ezek?

És mi a Standard és Service Economy shipping közt a különbség?

Hogy történik a szállítás, fizetés? Honnan lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni a vám? Mikor-hogy történik a vám fizetése?

Hallottam, hogy áfát is kell fizetni ami 27 százalék. Az áfa fizetése mikor-hogy történik?

2021. máj. 24. 17:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!