Örököltemm 300.000.000Ft t mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
+a házat meg 1 lakast amibe most elek a lakast kiadtam havi 400.000Ft ert
meg orokoltem 2 autot abbol az egyiket eladtam 13.500.000Ft ért
. Most mit csináljak? (erröl az örökölt pénzröl nem tudtam)
2021. jún. 24. 19:14
171/466 anonim válasza:
163: Nem. Pont, hogy minden szavazat olyan ami rájuk megy, mintha el sem mennének szavazni. Tudatosan a szavazóbázisok szétaprózódására mennek, ezzek is csak a jelenlegi kormány szekerét tolva! Bármire is szavaz az ember, a viccpártokat messziről kerülje! Igazából viccnek is rossz.
173/466 anonim válasza:
172: Én nem vagyok ebben annyira biztos (mármint az adományozásban). Gondolkodj. Amikor bármilyen bajban voltunk (akár néhány évvel ezelőtti vörösiszap katasztrófára elég gondolni). Mennyi ukrán élelem, pénz, felajánlás jött?
174/466 anonim válasza:
#171 olvasd már el a programjukat! Nyugi, ott a tl;dr változat is!
175/466 anonim válasza:
174: Ez az a párt amelyik egy interjúban minden kérdésre "vau vau" értelemmel volt képes válaszolni? Ezek le tudtak írni valamit? Kétlem.
176/466 anonim válasza:
174: https://www.youtube.com/watch?v=cuH8yuywcdI Erről a pártról és szellemi mélységről beszélsz? Hofira szavaztam volna szívesen, de ez mekegés szint.
177/466 anonim válasza:
Az a marketing nulla költséggel zsenikém
178/466 anonim válasza:
178: Nem, ez az "utólag égő dehát aztatat nem úgy gondoltuk ám" szint" :D
179/466 anonim válasza:
Dehogy! :) A kreténkedés is folytatódik, ne viccelj már! :)
180/466 anonim válasza:
Én ebből a pénzből kifizetném a fogorvosi egyetemet és megnyitnám a saját rendelőmet ^^ Keress te is egy célt, álmot amit megakartál tenni és fejlődj benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!