Örököltemm 300.000.000Ft t mit csinaljak vele?
+a házat meg 1 lakast amibe most elek a lakast kiadtam havi 400.000Ft ert
meg orokoltem 2 autot abbol az egyiket eladtam 13.500.000Ft ért
. Most mit csináljak? (erröl az örökölt pénzröl nem tudtam)
#219 Az a baj hogy szabályellenes, sanszos hogy egy idő után lelőnék.
Mert ugye ez a gyökér arra biztosan venné a fáradtságot hogy jelentgessen.
Persze, tedd félre.. aztán zabálja az évi 10%-os infláció
Én a helyedben egy diverzifikált portfóliót alakítanék ki, mert igazából még a Goldman Sachs emberei sem tudják, hogy mi lesz 5 év múlva. Lehet, hogy most 5 évig stagnálni fognak az ingatlanárak az emelkedő kamatok miatt, de lehet, hogy megháromszorozódnak. Tőzsdével ugyan ez. Persze utólag minden hülyegyerek nagyon okos, hogy teslát meg bitcoin-t kellett volna venni, de közgáz 0. óra, hogy a hozam-kockázat kéz a kézben jár. Ami többszörözi magát rövid időn belül, az töredékére is le tud menni.
Szétosztanám a helyedben ingatlanokban, állampapírokban, osztalékfizető részvényekben, indexkövető ETF-ekben, és ez azért adna egy jó kis passzív jövedelmi forrást. Ki is kérheted egy szakember segítségét, akiről lehet tudni, hogy tényleg segít, és van tudása. Nem csak az átbaxásra és a jutalékára megy, meg arra, hogy a cégének a saját szar alapjait rádsózza.
Ha 23 oldal után is kell választ, mert unatkozol, akkor szerintem csavard fel a seggedbe a pénzt.
Már úgyis fogyott belőle annyi, hogy ne fájjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!