Örököltemm 300.000.000Ft t mit csinaljak vele?
+a házat meg 1 lakast amibe most elek a lakast kiadtam havi 400.000Ft ert
meg orokoltem 2 autot abbol az egyiket eladtam 13.500.000Ft ért
. Most mit csináljak? (erröl az örökölt pénzröl nem tudtam)
Nem is értem miért jött ide ennyi válasz, mikor egyértelmű, hogy hazudik a kis gyökér.
Persze örököltél ezt meg azt meg amazt, biztos nem számítottál rá, hogy örökölsz 300 milliót, mikor csak úgy laktál egy kb 80-100 milliós lakásban (ezt lehet kiadni 400 körül), meg 15-20 milliós kocsik voltak a családban.
"Örököltemm 300.000.000Ft t mit csinaljak vele?"
Szia uram, nem e adol kölcsönbe?
Kell menni venni S mercit mer már nincs hol laknom
A gyakorikérdéseken levő toplista miatt emeli ki, a kiemelésnél kap +1 pontot minden teleírt oldal után pl. most 15 oldal van tele az +15 pont a toplistás eredményéhez, kiemel 40-50 kérdést napi szinten és top 10-es helyezés.
Egy másik no lifernek meg van 799 556 pontja értékelésért, soha 1 választ sem írt, ott meg azzal tölt a gyerek napi 16 órát, hogy 50% alatti válasz esetén pirosra kattint, 80% felett zöldre, 50-60% között meg a semlegesre, így +1+1+1 ponttal gazdagodik.
Nekem van -190 pontom értékelésre, rányomom a 0%-osra is a zöldet, ha hasznosnak/viccesnek/jónak találom a választ.
Ha a gyakorin kérdezgetsz erről, akkor sok jövőt nem jósolok ennek a pénznek, hogy nálad marad.
De nyilvánvalóan troll vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!