Miért van az, hogy minden ilyesmi adok veszek csere bere oldalon a hírdető csak előrutalással hajlandó "dolgozni"?
Figyelt kérdés
Én adjak neki bizalmat, de ő nekem nem ad. Nem értem hogy az utánvét miért nem jöhet szóba..? Ott 100% hogy mindkét fél azt kapja amit vár, nincs rizikó lényegében. Nagyobb eladóknál is látom hogy ch csak előreutalással. Igazból vásárolgatnák így néha, de kinek van kedve bankba rohangálni és utalgatni2021. jún. 10. 13:53
31/31 PetheD válasza:
Megértelek, ez a kérdés bennem is felmerült már. Évek óta használom a Vaterát, GaleriaSavariát, Jófogást, és kb. 100-150 vételt lebonyolítottam (vásároltam). Az esetek döntő többségében előre utalást kértek, bár pl. a Jófogás szabályzata figyelmeztet, hogy ne vegyük igénybe. Kb. 5-6 esetben az eladó előbb postázta a terméket, mint én utaltam. Sajnos egyszer arra is volt példa, hogy átutaltam a termék árát, és hitegetéssel, majd kifogásokkal nem küldték el a terméket, és a vételárat sem utalták vissza. Néhányszor előfordult, hogy csomagautomatába adták fel utánvéttel: biztonságos megoldás, mert csak akkor vehetem ki a csomagot, ha bankkártyával kifizettem a beállított összeget. Jobban szeretem azokat az oldalakat, ahol lehet értékelést adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!