Miért van az, hogy minden ilyesmi adok veszek csere bere oldalon a hírdető csak előrutalással hajlandó "dolgozni"?
7# Ilyent ki kért?
11# Ja persze, én adjam neki a bizalmamat, de ő nekem nem. Értem én :)
8# Írni majd megtanulok én.
10# Nekem nincsen igényelve Internetbank fiók, de internetem van mint láthatod. Ha elmondod hogyan utaljak, már teszem is :)
"Nem értem hogy az utánvét miért nem jöhet szóba..? Ott 100% hogy mindkét fél azt kapja amit vár, nincs rizikó lényegében."
De van ott is kockázat:
1. Te ugyanúgy kaphatsz egy féltéglát, szépen becsomagolva.
2. Az eladó elbukhatja a feladás és visszaküldés díját.
"Nekem nincsen igényelve Internetbank fiók"
Ez a te bajod, senkit nem érdekel. Akkor ne vásárolj ilyen helyeken, ahol előre kell utalni. Ha nekem nincs bankkártyám, nem az ATM-et szidom hogy miért nem ad ki pénzt.
Egyébként szerintem érthető az eladó álláspontja is. Igen, a csalók rendszeresen követelik az előre utalást, de sokszor a tisztességes eladók is. Ők magukról tudják hogy tisztességesek, a vevőről meg nem. Egyébként nem kötelező vásárolni ha nem tudod a feltételeket elfogadni. Lehet keresni mást aki postáz utávéttel is.
Egyébként szerintem érthető az eladó álláspontja is. Igen, a csalók rendszeresen követelik az előre utalást, de sokszor a tisztességes eladók is.
WUT? Az eladó miért utalna előre? Épp az én álláspontom az érthető, azaz a vevőé és nem az eladó de mindegy, ugyanis jelen esetben én utalok neki előre feltehetően nagyobb összeget, ergo én sokkal sokkal nagyobbat is bukhatok nála
"Épp az én álláspontom az érthető, azaz a vevőé és nem az eladó de mindegy"
Akkor leírom mégegyszer, mert látom nem sikerült felfognod. Én eladok valamit. Én magamról tudom, hogy tisztességes vagyok. A vevőről nem tudom, mert nem ismerem. Ha utánvéttel adom fel, bukhatok pár ezer forintot a postán és visszaküldésen. Ha előre utal, semmit nem bukhat senki, mert én tisztességes vagyok. Én tudom magamról hogy nem vagyok csaló. Miért kockáztassak?
"WUT? Az eladó miért utalna előre?"
Ki a bánat mondta neked, hogy előre utalna az eladó? Azt írtam, hogy az eladó KÖVETELI az előre utalást. Tanulj már meg olvasni te gyerek...
jelen esetben én utalok neki előre feltehetően nagyobb összeget, ergo én sokkal sokkal nagyobbat is bukhatok nála
Mert ha nem utalod a nagyobb összeget hanem a postasnak kifizeted és a csomagban egy feltegla van akkor jobban jártál? Akkor meg a hivatalos banki adatait sem fogod tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!