Miért hívja egy két mlm-es az mlm-ezést startup vállalkozásnak?
Figyelt kérdés
Szerintem a startup szerintem a startup az komolyabb megalkotnak kitalálnak valamit és azt akarják elindítani nem egy szaros mlm beszervezősdit meg termék aladási dolgot jelent szerintem.Komolyan ezek már minden hülyeséget kitalálnak,hogy becsábítsák az embereket?2021. máj. 20. 18:56
21/22 anonim válasza:
Már megisbl miből kéne tudnom hogy miről beszél az akinek fogalma sincs az egészről? Bármit kitalalhatsz a lehetőségek tárháza végtelen. Majd biztos tudni fogom mik rejtőznek a fantaziadban. Nonszensz m
22/22 anonim válasza:
Eleve alap, hogy az Mlm ellenesek a véleményük egy részét csak hozzákepzelik ahhoz amit láttak hallottak valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!