Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért hívja egy két mlm-es az...

Miért hívja egy két mlm-es az mlm-ezést startup vállalkozásnak?

Figyelt kérdés
Szerintem a startup szerintem a startup az komolyabb megalkotnak kitalálnak valamit és azt akarják elindítani nem egy szaros mlm beszervezősdit meg termék aladási dolgot jelent szerintem.Komolyan ezek már minden hülyeséget kitalálnak,hogy becsábítsák az embereket?

2021. máj. 20. 18:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10/

Hát az mlm-et biztos nem....

2021. máj. 21. 12:19
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Ha kitalál egy módszert akkor az márt lehet startup
2021. máj. 27. 14:47
 13/22 anonim ***** válasza:
0%-os mlm-es lúzer, ne írogass ide, hanem menj inkább tagokat beszervezni!
2021. aug. 12. 23:03
 14/22 anonim ***** válasza:
13 nem minden MLM-es úgy csinálja ahogy te azt elkepzeled
2021. aug. 13. 06:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Tudtjuk tudjuk, te akkora mlm sztár vagy, hogy neked könyörögnek az emberek hogy jöhessenek a network-ödbe alád a bóvlikat tukmálni. :)
2021. aug. 13. 07:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Fogalmad sincs az egészről. Bedőltél az újságírók hatásvadász cikkeinek.
2021. aug. 13. 07:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen, így vana hogy mondod "az újságírók hatásvadász cikkei", ez így tökre bele illik a kis mlm-es szektás véleménybuborékodba. Még véletlenül sem arról van szó, hogy a saját szememmel láttam több céget, meg az embereket, hiszen engem is próbáltak már ilyen szarokba beszervezni. Nem nem, semmi ilyesmi csak "az újságírók hatásvadász cikkei". 😊
2021. aug. 13. 07:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Céget láttál? Az MLM cég az kb egy raktár raktarosokkal és egy iroda egy igazgatoval meg egy titkárnővel esetleg néhány plusz alkalmazottal. Tényleg fogalmad sincs az egészről.
2021. aug. 13. 07:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Pontosan érted hogy miről beszélek. Nem kell itt adni a hülyét, terelni, meg ferdíteni, Megszoktuk hogy ilyen hazudozó ferdítő gerinctelen kamugépek vagytok...
2021. aug. 13. 07:23
 20/22 anonim ***** válasza:
33%
De ne haragudj, ennyire azért nem unom az életet, hogy egy ilyen MLM szektással vitatkozzak. Szerencsére már egyre kevesebb a balek, akit ezzek meg tudtok hintáztatni. További jó szórakozást.
2021. aug. 13. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!