Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért hívja egy két mlm-es az...

Miért hívja egy két mlm-es az mlm-ezést startup vállalkozásnak?

Figyelt kérdés
Szerintem a startup szerintem a startup az komolyabb megalkotnak kitalálnak valamit és azt akarják elindítani nem egy szaros mlm beszervezősdit meg termék aladási dolgot jelent szerintem.Komolyan ezek már minden hülyeséget kitalálnak,hogy becsábítsák az embereket?

2021. máj. 20. 18:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Igen, jól látod.
2021. máj. 20. 19:04
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
Egyik se startup, se az amit mondasz, se az mlm.
2021. máj. 20. 19:28
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Mert az MLM kifejezéstől minden jó érzésű embernek, aki az elmúlt 10 évet nem egy kő alatt töltötte, kinyílik a bicska a zsebében. Jelzem: okkal. A start up pedig egy menőn hangzó kifejezés, a nagy többbség nem tudja, mit is jelent, úgyhogy így próbálják ugyanazt a vackot eladni.
2021. máj. 20. 19:32
 4/22 A kérdező kommentje:

3/

Úgy írja a fickó tőke és kockázatok nélkül indítsd el startup vállalkozásodat ja a startuposok sokszor pl keresnek befektetőket akik az ötleteiket támogatják míg be nem indul a biznisz,és kockázat akkor is van ha pl nem jön be a termék vagy az ötlet.De itt az mlm-nél se a termék se az ötlet nem a sajátja a nagy startup hirdetősöknek... és még csak a cég sem...

2021. máj. 20. 19:37
 5/22 A kérdező kommentje:

3/

Amúgy elég volt elolvasni a kiírását rögtön lesül ,hogy kemény mlm...

2021. máj. 20. 19:37
 6/22 A kérdező kommentje:
Ja és csábításnak az autót isd bedobta,hogy az LR ad autót is a teljesítmény után.És ha elérsz xy forint szintet mercedeszt kapsz.Fura,hogy van aki csak ezért belevág.
2021. máj. 20. 19:39
 7/22 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ne erölködj ezzel a 0%-os trollal. Minden MLM-es kérdés alatt ott osztja az igét a szánalmas MLM-es alternatív valóságából.
2021. máj. 20. 20:02
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Tízes, itt a kérdező a troll. A tízes meg a trollkodásod sorszáma és az IQ-d összege.
2021. máj. 20. 20:12
 9/22 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanazért, amiért a saját nevét is max kidugott nyelvvel képes helyesen leírni, már ha jó napja van.
2021. máj. 20. 20:19
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

@Kérdező

Nekem egyre gyanúsabb, hogy te az MLM-et népszerűsíted itt. Hetente kiteszel egy új kérdést. Amikor végre lecsendesedik a vita, akkor kiteszel egy újabbat :)

Valójában mit szeretnél reklámozni?

2021. máj. 21. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!