Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes megtartani...

Szerintetek érdemes megtartani jelenleg a crypto befektetéseket, vissza fog térni a korábbi kerékvágásba?

Figyelt kérdés
Jelenleg Etherumban, Polkadotban és Dogecoinban vannak befektetéseim, de elbizonytalanodtam, hogy mit is lenne érdemes tenni.

#Érdemes megtartani és várni az ismételt növekedésre #Inkább el kéne adni
2021. máj. 19. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsejatek volt eddig is, az marad ezutan is. Ha tudnank a valaszt akkor mar meggazdagodtunk volna belole.
2021. máj. 19. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:

"Ha tudnank a valaszt akkor mar meggazdagodtunk volna belole."

Mint ahogy sokan meg is tették.

Eb végéig vissza fog kúszni szerintem a piac, de lesznek változások.

A dogecoin egy fos. Csak a trend vitte fel az árát. Azt biztos nem tartanám meg.

2021. máj. 19. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pont 0.36on újra vettem doget. Annyira mondják hogy rossz hogy mindenki ezt fogja venni
2021. máj. 20. 06:55
 4/7 anonim válasza:

Én 2018 közepe óta folyamatosan veszek. Stakelem, lendingelem, gyönyörű passzív jövedelmet hoz és lassan veszek ki kis profitot de a portfoliom 90%-a benne van.

Mivel felthetőelg olyan pénzt tettél bele ami egyébként sem kell, nem mind1 hogy 2021 októbere vagy 2023 nyara lesz amikor eléred az általad megadott célárat? Várjál türelmesen és kész, senki nem tudja beidőzíteni a piacot.

Persze lehet szerencséd lesz, mint azoknak akik 60k körül eladták, csak mikor szállsz vissza? Láttam ugyan ezt akkor is amikor 8król leesett 4kra tavaly márciusba..mindenki k*va nagy királynak gondolta magát és mondták hogy ÓÓ jön a 2K majd ott visszaveszik. Aztán nem jött.

2021. máj. 31. 11:51
 5/7 anonim válasza:
100%
Az előző vagyok. Bocsi azt "kifelejtettem" hogy amit mondtam az a normális coinokra vonatkozik. ETH, DOT, VET, LINK, BTC stb, a doge coin az 1 meme coin és az ára azon múlik hogy Musknak épp melyik oldalra dől a farka aznap.
2021. máj. 31. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nano, Cardano-t is bele tennem ezek közé.

Én ezt a kettőt és vechaint vettem mikor lent volt a piac és fogok még.

2021. jún. 1. 01:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én vettem MATICot is, biztos ami biztos.
2021. jún. 2. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!