Egyre ijesztőbben köhög a kriptópiac, kinek mi a terve?
Az elmúlt pár hétben rendszeressé váltak a masszívan mínuszos napok. Eddig többnyire vissza-visszajöttek az árak, de kezd 2018 flashbackem lenni: az egyik ilyen nap után nem lesz visszapattanás, csak újabb és újabb mínusz 5-10 százalékos napok.
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy ebben a szezonban ennyi volt, jön a tél. Még semmiből nem szálltam ki, de igencsak viszket már az ujjam a ravaszon. Ti hogy vagytok vele?
#40 Meghallgattam a When The Music Stops podcast Tetherről szóló epizódját, tényleg elég meredek. USDC-re váltottam.
Ez a múlt heti feléledés elbizonytalanított, hogy tényleg jön-e masszívabb hanyatlás, de egyelőre nem fomóztam vissza, a portfólióm fele továbbra is stablecoin. Valahol ugyanolyan izgi a medvét és alacsony árakat várni, mint az emelkedésen élvezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!