Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyre ijesztőbben köhög a...

Egyre ijesztőbben köhög a kriptópiac, kinek mi a terve?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár hétben rendszeressé váltak a masszívan mínuszos napok. Eddig többnyire vissza-visszajöttek az árak, de kezd 2018 flashbackem lenni: az egyik ilyen nap után nem lesz visszapattanás, csak újabb és újabb mínusz 5-10 százalékos napok.

Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy ebben a szezonban ennyi volt, jön a tél. Még semmiből nem szálltam ki, de igencsak viszket már az ujjam a ravaszon. Ti hogy vagytok vele?

2021. máj. 16. 20:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Csak nehogy ne szallj vissza idoben aztan a lo melle uln
2021. júl. 22. 15:42
 42/45 A kérdező kommentje:

#40 Meghallgattam a When The Music Stops podcast Tetherről szóló epizódját, tényleg elég meredek. USDC-re váltottam.

Ez a múlt heti feléledés elbizonytalanított, hogy tényleg jön-e masszívabb hanyatlás, de egyelőre nem fomóztam vissza, a portfólióm fele továbbra is stablecoin. Valahol ugyanolyan izgi a medvét és alacsony árakat várni, mint az emelkedésen élvezkedni.

2021. júl. 29. 23:37
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Full stabilban vagyok én is. Vissza kell nézi a korábbi ciklusokat, napi és heti timeframe-en, kirakni az 50 és 20-as mozgóátlagokat, RSI-t és észre lehet venni a hasonlóságokat. Ahogy az is látszik, hogy ez nem lesz dupla ciklus, mint 2013-ban volt. Ott nem mentünk be az 50-es mozgóátlagig, most meg igen. Ott nem volt death cross, most meg igen. Én várom a végső kapitulációt szeptember-december környékére (altok kb. feleződnek a mostani árakhoz képest, BTC-t meg 17,500 és 22,000 közé várom). Aztán lehet, hogy eltaktikázom magam és beszívom, ez sincs kizárva.
2021. júl. 30. 04:19
 44/45 A kérdező kommentje:
Visszamászott a piac a májusi csúcs 80%-ára. Majdnem ugyanott vagyunk, mint amikor kiírtam ezt a kérdést. Kivel mi újság, hogy teltek az elmúlt hónapok? Adtatok-vettetek, hodl-oltatok?
2021. aug. 26. 14:46
 45/45 SIDLER22 ***** válasza:
Én kipróbáltam a tőzsde részét és rájöttem, hogy nem nekem való. Buktam rajta kb 15 000 Forintot. Szóval inkább hodlingolok és BNB-be be Stake-eltem az összes pénzt. (Úgy látszik most kicsit jól is jártam mert a BNB nem esett akkorát mint a Bitcoin.)
2021. aug. 26. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!