Egyre ijesztőbben köhög a kriptópiac, kinek mi a terve?
Az elmúlt pár hétben rendszeressé váltak a masszívan mínuszos napok. Eddig többnyire vissza-visszajöttek az árak, de kezd 2018 flashbackem lenni: az egyik ilyen nap után nem lesz visszapattanás, csak újabb és újabb mínusz 5-10 százalékos napok.
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy ebben a szezonban ennyi volt, jön a tél. Még semmiből nem szálltam ki, de igencsak viszket már az ujjam a ravaszon. Ti hogy vagytok vele?
Legyen igazad. Nekem a teljes portfólióm 10 milló. 2018-ban borzalmas hiba volt hodl-olnom, mivel így nem volt plusz pénzem amiből bevásárolhattam volna tavaly. Ha akkor észnél vagyok, időben kiugrom, és 19-ben vagy 20-ban vásárolok be belőle, akkor most nem 10 millión állnék, hanem én is 40-50-en, mint te.
Nem fogom ezt a hibát még egyszer elkövetni, csak nem tudom meddig engedjem sorvadni, mielőtt kiugrok. Azon gondolkozom, hogy az összes coinomra beállítok egy stop losst a jelenlegi ár 80%-ára. Ami alámegy, annak kész. Így nem tudok 8 millió alá esni, de megadom az esélyét, hogy másszanak még egy kicsit, ha tudnak.
#2 hiszen mint tudjuk, egy konkrét coin mozgása aztán sokat jelent. Az a vicc, hogy az elmúlt hetekben gyakran nézett ki úgy a listám, hogy minden full piros, kivéve MATIC, meg néha ADA, NANO. Semmit nem jelent, a piac 80%-a a bitcoinhoz láncolva mozog.
Az alt szezonnak pont hogy a végén vagyunk, nem az elején. Olyan alacsony a BTC részesedése, mint évek óta soha.
Ezekben a coinokban van penzem es igy alakult az aruk ev eleje ota:
ETH - Januarban $730, most $3300
LTC - Januarban $126, most $290
ATOM - Januarban $6, most $23
ADA - Januarban $0.18, most $2
DOGE - Januarban $0.0057, most $0.5
Telibe szarom, hogy az elmult par hetben mi tortent, meg azt is, hogy a kovetkezo par hetben mi fog. Majd fel ev mulva rajuk nezek megint.
Hát nem tudom, még mindig bőven a csúcs közelében vagyunk, két hete volt $2.5T a teljes kriptópiac, most $2T, mint április elején. A 17/18-as bikapiac utáni big brain nagybevásárlás sem akkor volt, amikor épp csak elkezdte összefosni magát a piac, hanem miután az utolsó lehelletét is kinyögte, és -90%-on lehetett venni szinte mindent. Na, erről maradt le az aki nem menekült ki időben, csak "hősiesen" tartotta a kriptóját és várta a következő fellendülést (köztük én is). Ami idén végre meg is jött, de mint írtam, ötödannyit kerestem, mintha kipánikoltam volna és az összeomlás végeztével állítottam volna vissza a portfóliómat tized áron.
Mindegy is, akárhányszor van szó kérdés arról, hogy ki mikor ad el, mindig ugyanazok a válaszok jönnek (nem most / soha) így nincs is sok értelme erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!