Egyre ijesztőbben köhög a kriptópiac, kinek mi a terve?
Az elmúlt pár hétben rendszeressé váltak a masszívan mínuszos napok. Eddig többnyire vissza-visszajöttek az árak, de kezd 2018 flashbackem lenni: az egyik ilyen nap után nem lesz visszapattanás, csak újabb és újabb mínusz 5-10 százalékos napok.
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy ebben a szezonban ennyi volt, jön a tél. Még semmiből nem szálltam ki, de igencsak viszket már az ujjam a ravaszon. Ti hogy vagytok vele?
Én a portfólióm káoszában most jutottam el odáig, hogy inkább HODL-ozok és egy ilyen 150-200 dollárral "játszadozok" csak. A nagy esések meg nem érdekelnek. Ha leesik teljesen akkor várok megint 4 évet. Ráérek.
Jelenleg így néz ki a HODL.txt
Szétosztás Binance-en (Május 16):
Bitcoin (BTC) $200
Binance Coin (BNB) $200
Cardano (ADA) $200
Polkadot (DOT) $200
VeChain (VET) $200
EOS (EOS) $100
Polygon (MATIC) $100
Tezos (XTZ) $100
Internet Comp. (ICP) $100
=============================
Összesen: $1400
(Nyár végéig minimum marad ez a felosztás)
Bányászatból gyűlt eddig:
Ethereum (ETH) ~$150
Monero (XMR) ~$40
Na, hát sajnos létre is jött az USDT portfólió, plusz némi ADA és ALGO ami bent rohad a stake-ben, és NANO, ami saját tárcában. Ez brutális volt...
Most nézem vissza hogy mi hány órakor aktiválódott: a többség ma reggel, a BTC ment el utolsó előttiként, és végül a MATIC most. Az altok 90%-a full szinkronban, dupla sebességgel zuhant be. Ezt utálom, hogy böffent egyet a bitcoin, és nemhogy utána dől az összes többi, még meg is előzik... Ez az egész kriptopiac legnagyobb átka, hogy szinte minden altnak a BTC a legnagyobb kereskedési párja a stablecoinok helyett, ami így mindent, de tényleg mindent ránt magával.
Úgy érzem magam, mint aki közlekedési balesetet szenvedett. A kocsiért kár, de sokkal nagyobb baj is történhetett volna. Köztetek végül volt valaki, aki lépett?
Na igen, most bajban is vagyok, hogy visszaszálljak-e olcsóbban, vagy tartsam magam ahhoz, hogy ez ciklus vége. 2017-ben amikor először nézett be 10.000 alá, gyorsan visszamászott 12.000-re, de tudjuk hogy az már csak egy vénasszonyok nyara volt, és jött a <4000.
Ehh, egye fene. Felét visszarakom. A bitcoin már lassan vissza is jön az árra, amin, amin a stoppom volt (38400).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!