Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyre ijesztőbben köhög a...

Egyre ijesztőbben köhög a kriptópiac, kinek mi a terve?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár hétben rendszeressé váltak a masszívan mínuszos napok. Eddig többnyire vissza-visszajöttek az árak, de kezd 2018 flashbackem lenni: az egyik ilyen nap után nem lesz visszapattanás, csak újabb és újabb mínusz 5-10 százalékos napok.

Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy ebben a szezonban ennyi volt, jön a tél. Még semmiből nem szálltam ki, de igencsak viszket már az ujjam a ravaszon. Ti hogy vagytok vele?

2021. máj. 16. 20:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
62%
Nekem osszejon :)
2021. máj. 17. 16:25
 22/45 anonim ***** válasza:
81%
#20: neked nem dolgozni kéne most? :D
2021. máj. 17. 16:26
 23/45 anonim ***** válasza:
87%
és akinek összejött, annak mit mondasz? hogy nem érdemli meg? :D
2021. máj. 17. 16:30
 24/45 anonim ***** válasza:
75%
Én vásárolok mint az őrült, de persze dollar cost average-dzsel. Készülök egy 38 ezres dipre. Addig nem fogják békénhagyni a BTC-t ameddig be nem száll mindenki aki akart. Ráadásul akik az előző bear market óta tartják bent a BTC-t, azok így is 4-5x-et produkáltak már, nekik ez sem rossz profit. Ha valaki hónapokban gondolkozik, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb időszak beszállni (akkor várnék még 2-3 hetet). Ha években, akkor viszont igen.
2021. máj. 17. 16:47
 25/45 anonim ***** válasza:
82%
A bányászok meg globálisan nem adtak el március vége óta egyetlen árva BTC-t sem. Glassnode-on van fent erről chart. Emiatt lassan de biztosan hiány lesz ami fel fogja nyomni az árakat. Épp olyan őrült emelkedés lesz sok tényező miatt, mint amilyen nagy zuhanás volt most kb. 1 hónap alatt. Jönnek az intézményi pénzek (nagyrésze mondjuk OTC módon), supply hiány lesz, inflációs fenyegetés a fiat pénzek világában és jön a megőrülés.
2021. máj. 17. 16:49
 26/45 SIDLER22 ***** válasza:
62%

Én a portfólióm káoszában most jutottam el odáig, hogy inkább HODL-ozok és egy ilyen 150-200 dollárral "játszadozok" csak. A nagy esések meg nem érdekelnek. Ha leesik teljesen akkor várok megint 4 évet. Ráérek.

Jelenleg így néz ki a HODL.txt

Szétosztás Binance-en (Május 16):

Bitcoin (BTC) $200

Binance Coin (BNB) $200

Cardano (ADA) $200

Polkadot (DOT) $200

VeChain (VET) $200

EOS (EOS) $100

Polygon (MATIC) $100

Tezos (XTZ) $100

Internet Comp. (ICP) $100

=============================

Összesen: $1400

(Nyár végéig minimum marad ez a felosztás)

Bányászatból gyűlt eddig:

Ethereum (ETH) ~$150

Monero (XMR) ~$40

2021. máj. 18. 08:31
 27/45 A kérdező kommentje:

Na, hát sajnos létre is jött az USDT portfólió, plusz némi ADA és ALGO ami bent rohad a stake-ben, és NANO, ami saját tárcában. Ez brutális volt...

Most nézem vissza hogy mi hány órakor aktiválódott: a többség ma reggel, a BTC ment el utolsó előttiként, és végül a MATIC most. Az altok 90%-a full szinkronban, dupla sebességgel zuhant be. Ezt utálom, hogy böffent egyet a bitcoin, és nemhogy utána dől az összes többi, még meg is előzik... Ez az egész kriptopiac legnagyobb átka, hogy szinte minden altnak a BTC a legnagyobb kereskedési párja a stablecoinok helyett, ami így mindent, de tényleg mindent ránt magával.

Úgy érzem magam, mint aki közlekedési balesetet szenvedett. A kocsiért kár, de sokkal nagyobb baj is történhetett volna. Köztetek végül volt valaki, aki lépett?

2021. máj. 19. 15:50
 28/45 anonim ***** válasza:
Miért léptem volna? Majd vissza mennek.
2021. máj. 19. 15:54
 29/45 anonim ***** válasza:
62%
Abszolút nem, néhány órája elég rosszul érintett, de azóta már volt korrekció felfelé is. Ősszel kaszálni fogunk gyerekek.
2021. máj. 19. 17:11
 30/45 A kérdező kommentje:

Na igen, most bajban is vagyok, hogy visszaszálljak-e olcsóbban, vagy tartsam magam ahhoz, hogy ez ciklus vége. 2017-ben amikor először nézett be 10.000 alá, gyorsan visszamászott 12.000-re, de tudjuk hogy az már csak egy vénasszonyok nyara volt, és jött a <4000.

Ehh, egye fene. Felét visszarakom. A bitcoin már lassan vissza is jön az árra, amin, amin a stoppom volt (38400).

2021. máj. 19. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!