Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha más terméket kaptam, mint...

Ha más terméket kaptam, mint amit rendeltem webshopból és visszaküldöm a terméket, akkor visszafizetik a szállítási költséget is?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor csak az ideszállítás költségét vagy a visszaküldés költségét is?
2021. máj. 10. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Sima elálláskor neked kell fizetned a visszaküldés díját, a többit a webshop állja.

Ha viszont hibáztak, és egy másik cikkszámú terméket küldtek az általad megrendelt helyett, az a korrekt, ha ők állják a tévedésük minden anyagi vonzatát.

2021. máj. 10. 09:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden költségedet téríteni kötelesek, de nem mindegyikkel egyszerű.

Nekem minden stimmelt, csak a mérete el volt írva az oldalon. 45 centi széles helyem volt, a leírás szerint a termék 40 centi, a valóságban 50 volt. Az árát visszaadták, de nem ismerték el hibás teljesítésnek. Pereljem be őket.

2021. máj. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!