Hogyan lehetne hatékonyan állást keresni ha háztartásbeli voltam, 40 vagyok és csak egy használhatatlan bölcsész végzettségem van?
Hatékonyan úgy, hogy teszel azért, hogy érj is valamit a munkaerőpiacon.
Mert ez így kb nulla. Pláne a jelenlegi helyzetben
Az a baj, hogy így gyakorlatilag pályakezdő vagy, a 40-es semmihez sem értő pályakezdőket nem szeretik a munkáltatók.
Elvállalsz egy gyári melót és szerzel segítséget a gyerekhez. Vagy megcsinálsz egy eladói szakmát. Vagy a közigálláson jelentkezel minden környezetedben lévő végzettséget nem nagyon igénylő állásra (mert ott kevesebb a jelentkező, mivel alacsonyak a bérek).
A kínai ruházatokba mindig keresnek eladót, ahogy turikba is sokszor szoktam látni kiírást, pepcoba és a jyskbe is szoktak keresni, ezekre interneten kell jelentkezni.
De az árúfeltöltés is jó, ahogy az egyik hozzászóló írta, kérhetnél 6 órás részmunkaidőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!