Hogyan lehetne hatékonyan állást keresni ha
háztartásbeli voltam, 40 vagyok és csak egy
használhatatlan bölcsész végzettségem van?
Figyelt kérdés
minden álláshoz, még az eladóihoz is eladói végzettség kell, a dajkához is dajka stb. ráadásul egy állásra beküldöm az önéletrajzom, de még 500 másik jelentkező van. Bizonyos alja gyári munkák meg olyan műszakokban vannak, hogy úgy nem tudom vinni -hozni a gyereket a suliból.
Hatékonyan úgy, hogy teszel azért, hogy érj is valamit a munkaerőpiacon.
Mert ez így kb nulla. Pláne a jelenlegi helyzetben
2021. ápr. 28. 12:51
4/15 anonim válasza:
Tapasztalatod és nyelvtudásod akkor nincs? Jelentkezz olyan munkákra, ahol nem szükségesek, és kompenzáld alacsony bérigénnyel a tapasztalat hiányát. Sok jelentkező van, több 100 helyre is add be. De ne válogass nagyon...
2021. ápr. 28. 12:58
5/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy így gyakorlatilag pályakezdő vagy, a 40-es semmihez sem értő pályakezdőket nem szeretik a munkáltatók.
Elvállalsz egy gyári melót és szerzel segítséget a gyerekhez. Vagy megcsinálsz egy eladói szakmát. Vagy a közigálláson jelentkezel minden környezetedben lévő végzettséget nem nagyon igénylő állásra (mert ott kevesebb a jelentkező, mivel alacsonyak a bérek).
2021. ápr. 28. 13:29
6/15 A kérdező kommentje:
most arra gondoltam plázákba bemegyek az üzletekbe és beadogatom az önéletrajzom, szerintetek? bár a munkaideje annak sem jó, de a fontos, hogy legalább vinni tudjam a gyereket, ha hozni nem is tudom.
2021. ápr. 28. 13:40
7/15 anonim válasza:
szép is lenne ha nem kéne végzettség a dajkáknak :D te rá mernéd bízni a gyerekedet valami jöttmentre? az árufeltöltéshez meg nem kell semmilyen végzettség, ne röhögtess már.
2021. ápr. 28. 13:42
8/15 anonim válasza:
Megpróbálhatod, főleg ha eladót keresünk van kirakva a kirakatba.
2021. ápr. 28. 13:46
9/15 anonim válasza:
A kínai ruházatokba mindig keresnek eladót, ahogy turikba is sokszor szoktam látni kiírást, pepcoba és a jyskbe is szoktak keresni, ezekre interneten kell jelentkezni.
De az árúfeltöltés is jó, ahogy az egyik hozzászóló írta, kérhetnél 6 órás részmunkaidőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!