Akinek van sok pénze bitcoinban vagy tarsaiban, az hogy éli meg az ilyen napokat mint a mai amikor ilyen sokat esik az áruk?
Tök jól meg lehet figyelni kik vannak itt az oldalon még így névtelenül is.
- Van a pszichológus aki mindig azt kérdezi, hogy éppen ezt és ezt hogyan éljük meg.
- Van valaki aki mindig úgy hirdeti a Bitcoint, hogy "hát ez a 21. században ingyen pénz! Hülye az aki nem fektet be!"
Egyenlőre ezt a két embert találtam meg aki ilyen nagyon karakteres. Majd még keresgélek.
Egyébként meg nem érdekel a zuhanás. Tudom, hogy vissza fog menni és kész. Nem kell ezen izgulni. Már most lassan vissza is ment. Korrekciók voltak és túltolt hírek amik ennyire levitték. Nincs ebben semmi meglepő.
Nem olvastam el a cikket, meg se nyitottam, de most hogy a bitcoin ennyit esett tokte kivagyok keszulve hogy milyen lassan er be a penz tozsdere mert most meg olcson kene tobbet venni.
Teljes hozzaertes nelkul ha meg a tozsdehez se ertesz a kripto azert jo mert hamar eltudod veszteni a penzed mert a kilengesed miatt osszevissza fosod magad. Etoron regisztralj egy virtualis portfoliot es jatszodj ott hogy tudj minel tobbet tanulni
" teljesen hozzáértés nélkül is lehet jövedelmezően csinálni."
Lehetni lehet csak nem biztos.
Amugy egyszeru a modja, veszel, s csak akkor adod el ha ép többet ér mint vetted. kevesebbér nem, s vársz akár évekig. ehhez persze az is kell, hogy ne dőljön be ami sose biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!