Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri kis tételben bitcoin-ba...

Megéri kis tételben bitcoin-ba fektetni a pénzem?

Figyelt kérdés

100-500ezer forintot szeretnék be fektetni bitcoin-ba, és feltehetően 1évig tárolni azt.

A kérdés, hogy ilyen kis tételben megéri e bitcoint-t vásárolni, ha igen, akkor melyik oldalról?

És ha nem, akkor 500ezer forintot mibe lenne a legésszerűbb befektetni?

2021. márc. 9. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Lekéstél róla. Egy kis esélye még van szerintem, hogy még feljebb megy az árfolyam, de csak akkor tedd bele a pénzed, ha tudnád nélkülözni.
2021. márc. 9. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En ennel kevesebbre vasaroltam eloszor meg 2017ben, 3800 dollaros arfolyamon, ma is tartom azokat a coinokat. Szerintem megeri. Coinbase pro-t ajanlom es erdemes venni egy ledgert (20000 huf) ha mar 500 felett fektetsz be
2021. márc. 9. 12:16
 3/7 A kérdező kommentje:
3műszakban dolgozok, kemény munka során szedtem össze 500ezret, azért szeretnék befektetni, hogy 1év mulva finanszírozni tudjam a tovább tanulásom
2021. márc. 9. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Figyelj, en mindenkinek azt mondom hogy bitcoin a tuti business, de csak ha 4-5 eves tavon tudja tartani benne. Lehet hogy iden nagyon fel fog menni az ara es az is lehet hogy ev vegen visszaesik meg a jelenleginel is alacsonyabb szintre.

Neked nem ajanlom hogy ebbe fektess, ha ilyen nehezen hoztad ossze ezt a penzt akkor NE fektesd semmibe, hagyd a szamladon es orvendj neki hogy van. Egy biztonsagi tartalekkent tekints ra, es ne koltsd el hulyesegekre

2021. márc. 9. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Hosszútávon megéri. Egy duplázás még simán benne van idén is
2021. márc. 9. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
1 évre ne fektess be semmi kockázatosba. Simán lehet, hogy a felét fogja érni a mostani árfolyamnak. Akkor mit csinálsz? Ha nélkülözni tudod min. 4-5 évre, akkor gondolkozz el ilyen befektetésen, de akkor is gondold át, mi van ha pl. felét éri amikor hozzá akarsz jutni: elviseled a veszteséget? Vársz, amíg emelkedik az árfolyama? Mi van ha soha nem lesz ennyi az árfolyam? Olyan pénzt fektess be, aminek az elveszítése nem vág földhöz.
2021. márc. 9. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem egy év mulva kvesebbet fog érni mint most, kb. a felét. év vége elött kell majd kivenni
2021. ápr. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!